Son Haberler
26.05.2012 Cumartesi 10:27
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

7. HAFIZLIK YARIŞMASI'NIN FİNALİ KÜTAHYA'DA YAPILDI
15.08.2010 18:49
KÜTAHYA (İHA) - Diyanet İşleri Başkanlığı'nca düzenlenen 7. Hafızlık Yarışması'nın finali, Kütahya Ulu Camii'nde yapıldı.
"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle düzenlenen yarışmanın finalinde Aydın, Bitlis, Bolu, Bursa, Giresun, İstanbul, Kars, Kayseri, Osmaniye ve Malatya'da yapılan bölge elemelerinde birinci olan Kur'an Kursu öğreticileri, imam hatipler ve müezzin-kayyımlar yarıştı. 5 kişiden oluşan seçici kurul, 10 hafız arasından birinciye seçmende zorlanırken, yarışmaya Kütahyalılar büyük ilgi gösterdi.
Yarışma öncesi bir konuşma yapan Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Kütahyalılar'ın din hizmetlerinde büyük katkılarından dolayı yarışma finalinin bu şehirde yapıldığını kaydetti.
Yarışmada birinciliği Samsun bölgesinden Mustafa Demir, ikinciliği İstanbul bölgesinden Hacı Çetin ve üçüncülüğü de Kahramanmaraş bölgesinden Mustafa Çamsarı elde etti.
Dereceye giren hafızların ödülleri, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Daire Başkanı Kemal Bekaroğlu ve protokol mensupları tarafından takdim edildi. Yarışmada birincilik elde eden Mustafa Demir, "Yarışmada birinci olmama çok sevindim. Emeği geçen herkesi şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca halkın yarışmaya yoğun ilgi göstermesi beni ayrıca mutlu etti" dedi.
(EFE-OK-Y)
15.08.2010 18:48:44 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Cabbar YILDIZ - 16.08.2010 08:39
Yarışmacıları tebrik eder,başarılarının devamını Yüce Allah'tan dilerim.Din Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet BEKAROĞLU Adı Kemal BEKAROĞLU olarak yazılmış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1