Son Haberler
26.05.2012 Cumartesi 16:59
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ADANA - TÜRKİYE OPTİMİST YELKEN YARIŞLARI SONA ERDİ
23.08.2010 13:36
ADANA (İHA) - Adana Yelken Kulübü’nün Seyhan Baraj Gölü’nde düzenlediği ve 16 takımın katıldığı Türkiye Optimist Yelken Yarışları sona erdi.
Çekişmeli mücadelelere sahne olan yarışları Karşıyaka Yelken Kulübü şampiyon olarak tamamlarken, İstanbul Yelken Kulübü ikinci, Marmara Uno takımı ise üçüncü oldu.
İki gün süren turnuvanın ödül törenine KKTC Mersin Konsolosu Zaliha Erden, Adana Vali Yardımcısı, Halis Arslan Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Spor Daire Başkanı Tuncer Akdoğan katıldı.
Adana Yelken Kulübü Başkanı Ali Tıltay törende yaptığı konuşmada, 3 tarafı denizlerle çevrili Türkiye’nin su sporlarında bu kadar geri kalmasını içine sindiremediğini belirterek, "Seyhan Baraj Gölü’nü hareketlendirmek için düzenlediğimiz turnuvada Türkiye’nin sayılı kulüplerini Adana’na ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz" diye konuştu.
(AB-S)
23.08.2010 13:33 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.