Son Haberler
26.05.2012 Cumartesi 22:26
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

AĞAOĞLU, ANADOLU YAKASI'NDA İKİ YENİ BUSINESS OTEL İNŞAA EDECEK
05.07.2010 13:01
Ağaoğlu My City Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, Anadolu Yakası'nda iki yeni otel projesi başlatılacağını açıkladı. Gümrükçü, koşullara bağlı olarak inşaatın 2011'de düşünüldüğünü söyledi. İSTANBUL (ANKA) - Ağaoğlu My City Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, Anadolu Yakası'nda iki yeni otel projesi başlatılacağını açıkladı.
Gümrükçü ANKA'ya yaptığı açıklamada, Anadolu Yakası'nda Business Otel ihtiyacı olduğunu, kendilerine daha geniş toplantı salonları olan otel talebi geldiğini, bu talebi de değerlendirmeye aldıklarını açıkladı. Bu çerçevede Anadolu Yakası'nda iki otel projesi düşündüklerini söyleyen Gümrükçü, "İnşaat grubumuzun koşullarına bağlı olarak, en iyimser 2011 yılı içerisinde inşaata başlanması planlanıyor" dedi.
Otellerden birinin Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki mevcut My World ve yeni başlayan My Towerland projesinin bulunduğu yerde düşünüldüğünü ifade eden Gümrükçü, diğer otelin yine aynı yakada başka bir yerde olmasının planlandığını belirtti. Gümrükçü, 5 yıldızlı olacak otel yerlerinin de hazır olduğunu açıkladı.(ANKA)
(HMD/ÖMR)
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.