Son Haberler
26.05.2012 Cumartesi 23:40
Yerli Medya
Faydalı Linkler
Yabancı Medya
Eğlenceli Linkler
Reklam & Bilgi
Bize Ulaşın
HaberX English
RSS
HaberX Mobile
Favorilerime Ekle
Anasayfam Yap
HaberX 'te Ara
Haber Arşivi
USD
1,7570
EUR
2,3630
EUR/USD
1,3449
IMKB100
59737/%0,00
ISTANBUL
Perşembe: 15°C/21°C
Cuma: 15°C/22°C
Cumartesi: 14°C/23°C
Havadurumu ayarlari
Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.
ADANA
ADIYAMAN
AFSIN
AFYONKARAHISAR
AGRI
AKCADAG
AKCAKOCA
AKDAGMADENI
AKSARAY
AKSEHIR
ALANYA
ALAPLI
ALPU
AMASRA
AMASYA
AMMAN
AMSTERDAM
ANAMUR
ANKARA
ANTALYA
ARALIK
ARDAHAN
ARDESEN
ARPACAY
ARTVIN
ASKABAT
ASTANA
ATINA
AVANOS
AYDIN
BAFRA
BAGDAT
BAKU
BALA
BALIKESIR
BARTIN
BASCIFTLIK
BASKIL
BATMAN
BAYBURT
BAYKAN
BELGRAD
BERLIN
BEYPAZARI
BILECIK
BINGOL
BIRECIK
BISKEK
BITLIS
BODRUM
BOGAZLIYAN
BOLU
BONN
BOZCAADA
BRUKSEL
BUDAPESTE
BUKRES
BUNYAN
BURDUR
BURSA
CADIR LUNGA
CANAKKALE
CANKAYA
CANKIRI
CAYCUMA
CELIKHAN
CEMISGEZEK
CENEVRE
CERKES
CEYLANPINAR
CEZAYIR
CHICAGO
CICEKDAGI
CIFTELER
CORUM
CUBUK
CUKURCA
CUKURHISAR
CUMRA
DALAMAN
DENIZLI
DERINKUYU
DEVELI
DEVREK
DIVRIGI
DIYARBAKIR
DOGANSEHIR
DOGUBEYAZIT
DUSANBE
DUZCE
EDIRNE
ELAZIG
ELBISTAN
ELMADAG
ERBAA
EREGLI-KARADENIZ
EREGLI-KONYA
ERUH
ERZINCAN
ERZURUM
ESKISEHIR
ETIMESGUT
FETHIYE
FINIKE
FRANKFURT
G.MAGOSA
GAZIANTEP
GEMEREK
GENC
GEREDE
GIRESUN
GIRNE
GOKCEADA
GOLBASI
GOLKOY
GUDUL
GUMULCINE
GUMUSHACIKOY
GUMUSHANE
GUNYUZU
GURUN
GUZELYURT
HAKKARI
HATAY
HAYMANA
HELSINKI
HINIS
HOPA
IGDIR
ILGAZ
INEBOLU
ISKENDERUN
ISPARTA
ISTANBUL
IZMIR
K.MARAS
KABIL
KAGIZMAN
KAHIRE
KALECIK
KALE-MALATYA
KANBERRA
KANGAL
KARABUK
KARAKECILI
KARAMAN
KARAPINAR
KARS
KASTAMONU
KAYSERI
KAZAN
KEBAN
KELKIT
KERKUK
KESKIN
KIEV
KILIS
KIRCAALI
KIRIKKALE
KIRKLARELI
KIRSEHIR
KISINEV
KIZILCAHAMAM
KIZILTEPE
KOCAELI
KOLN
KOMRAT
KONYA
KOPENHAG
KOSTENCE
KOZAKLI
KULU
KUTAHYA
KUVEYT
LEFKOSA
LONDRA
MACKA
MADEN
MADRID
MALATYA
MALAZGIRT
MAMAK
MANISA
MARDIN
MARMARIS
MAZGIRT
MAZIDAGI
MEDINE
MEKKE
MELBOURNE
MERSIN
MERZIFON
MIHALICCIK
MILANO
MINSK
MONTREAL
MOSKOVA
MUCUR
MUGLA
MUNIH
MURADIYE
MUS
MUTKI
NALLIHAN
NEVSEHIR
NEWYORK
NIGDE
NIKSAR
NUSAYBIN
OF
OLTU
ORDU
ORTAKOY
OSLO
OSMANCIK
OSMANIYE
OTTAWA
PADGORICA
PALU
PARIS
PATNOS
PEKIN
PINARBASI
POLATLI
PRAG
PRISTINA
RIYAD
RIZE
ROMA
S.KOCHISAR
SAKARYA
SAM
SAMSUN
SANLIURFA
SARAYBOSNA
SARICAKAYA
SARIKAMIS
SARIZ
SARKISLA
SEBINKARAHISAR
SELANIK
SEMDINLI
SEYDISEHIR
SEYITGAZI
SIDNEY
SIIRT
SILIFKE
SINOP
SIRNAK
SIVAS
SIVEREK
SIVRIHISAR
SOFYA
SOLHAN
SORGUN
STOCKHOLM
SULUOVA
SUMNU
TAHRAN
TARAKLIJA
TASKENT
TEKIRDAG
TIFLIS
TIRAN
TOKAT
TOKYO
TOMARZA
TOSYA
TRABZON
TUNCELI
TURHAL
UNYE
URGUP
USAK
USKUP
VALKANES
VAN
VARSOVA
VIRANSEHIR
VIYANA
WASHINGTON
WELLINGTON
YALOVA
YAPRAKLI
YESILHISAR
YESILYURT
YOZGAT
ZENITSA
ZILE
ZONGULDAK
ZURIH
ANA SAYFA
GÜNDEM
EKONOMİ
POLİTİKA
DÜNYA
SPOR
YEREL
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
YAŞAM
MEDYA
KİTAP
SİNEMA
SÖYLEŞİ
EĞİTİM
AKP'Lİ ÖZTÜRK'TEN DÖRTYOL OLAYLARINA İLGİNÇ DEĞERLENDİRME
07.09.2010 13:22
Tweet
Follow
AKP Hatay Milletvekili Mustafa Öztürk, Temmuz ayı sonlarında Dörtyol ilçesinde dört polisin şehit edildiği olaylara ilişkin ilginç iddia ve değerlendirmelerde bulundu. -Kişisel internet sitesinde görüşlerini açıklayan ve olaylara ilişkin iddiaları sorularla gündeme getiren Öztürk "Dörtyol Olayını Destekleyen Mali Kaynaklar" yazısında "Bölgedeki rant çetesi başta Ergenekon destekçileri olmak üzere, bazı belediye başkanlarına ve kamu yöneticilerine ne kadar mali destek sağlıyorlar" diye sordu.
-Öztürk "Dörtyol olaylarının arkasında darbeci düşünceyi destekleyen gayri meşru mali kaynak miktarı çok yüksektir. Bu mali destek mutlaka tespit edilmelidir. Dörtyol olaylarının kökü, birkaç yıla dayanan planlı çalışma sonucu yapılmıştır" dedi.
ANKARA (ANKA) - AKP Hatay Milletvekili Mustafa Öztürk, Temmuz ayı sonlarında Dörtyol ilçesinde dört polisin şehit edildiği olaylara ilişkin ilginç iddia ve değerlendirmelerde bulundu. Öztürk "Dörtyol Olayını Destekleyen Mali Kaynaklar" yazısında "Bölgedeki rant çetesi başta Ergenekon destekçileri olmak üzere, bazı belediye başkanlarına ve kamu yöneticilerine ne kadar mali destek sağlıyorlar?" diye sordu.
AKP Hatay Milletvekili Mustafa Öztürk, Temmuz ayı sonlarında Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşanan olayları, kişisel internet sitesindeki "Dörtyol Olayını Destekleyen Mali Kaynaklar" yazısında yer alan iddia ve sorularla değerlendirdi. İddialarını sorularla gündeme getiren Öztürk, sorulara verilecek yanıtların Dörtyol olaylarını aydınlatacağını savundu.
-"ERGENEKON DESTEKÇİLERİNE KAYNAK AKTARILDIĞI DOĞRU MU?"-
Öztürk Dörtyol olaylarıyla ilgili yazısında şu soruları yöneltti:
"Amanos dağlarında Hint Keneviri yetiştiriliyor mu? Amanos dağlarından 1,5 milyar dolar esrar kaçakçılığı işini teröristlerle şehirdeki karanlık güçlerin birlikte yaptıkları iddiaları doğru mu? Buradan Ergenekon destekçilerinin çalışmalarına ciddi mali kaynak aktarıldığı doğru mu? Bölgedeki taş ocaklarını, şehirdeki karanlık güçlerin (Jitem de dahil) kontrolü ve himayesinde çalıştırıldığı doğru mu? Bu taş ocaklarından kimlere ne kadar mali kaynak aktarılmaktadır? Buralardan eski ve yeni bazı belediye başkanlarına ve bazı kamu yöneticilerine ciddi rantlar sağladığı doğru mu? Bu belediye başkanlarının, kamu yöneticilerinin ve ailelerinin mal varlıkları maliye tarafından araştırıldı mı? Bazı belediye başkanlarının ve özel sektöre ait yöneticilerin, bu gayri meşru mali kaynaklarla bazı gençleri kendi amaçları için kullandıkları doğru mu? Bu gençlerin Dörtyol olaylarında kullanıldıkları doğru mu?"
-"BÖLGEDEKİ BAZI KAMU YÖNETİCİLERİ, BELEDİYE BAŞKANLARI ERGENEKON DESTEKÇİSİ Mİ?"-
AKP'li Öztürk bölgedeki taş ocakları işleticileri ile organik bağları olan belediye başkanları, kamu yöneticilerini de sorduğu yazısında ayrıca şu soruların yanıtlanması gerektiğini dile getirdi:
"Bunları bölgedeki birçok insan biliyor da denetlemeden sorumlu birimler biliyor mu? Bunların içinde özel sektöre ait üst düzey yöneticileri olduğu doğru mu? Bu kişilerin ve ailelerinin mal varlıkları araştırıldı mı?Bölgedeki bu rant çetesi başta Ergenekon destekçileri olmak üzere, bazı belediye başkanlarına ve kamu yöneticilerine ne kadar mali destek sağlıyorlar? Bölgedeki bazı kamu yöneticileri, belediye başkanları ve birkaç sanayi sektörüne ait üst düzey yöneticiler, Ergenekon destekçisi mi? Mahalli seçimlerde taş ocakları işleticileri ve bazı sanayiciler, neden belli partilere mali destek sağladılar?"
-"DÖRTYOL OLAYLARI BİR KAÇ YILA DAYANAN PLANLI BİR ÇALIŞMANIN SONUCU"-
Yazısında dile getirdiği soruların Dörtyol olaylarını hazırladığını savunan AKP'li Öztürk "Burada tüm karanlık güçler el ele vererek birlikte çalıştılar. Yukarıdaki soruların cevapları incelenmedikçe olaylar adli vakadan öteye gidemez. Olayları hazırlayan mali boyut mutlaka incelemeye alınmalıdır. Dörtyol olaylarının arkasında darbeci düşünceyi destekleyen gayri meşru mali kaynak miktarı çok yüksektir. Bu mali destek mutlaka tespit edilmelidir. Dörtyol olaylarının kökü, birkaç yıla dayanan planlı çalışma sonucu yapılmıştır" görüşünü savundu.(ANKA)
EG/ÖMR
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
İLGİLİ HABERLER
Kamyon takla attı: 1 ölü, 10 yaralı
26.05.2012, 22:33
Palandöken beyaza büründü
26.05.2012, 21:58
"Medya neyin avukatlığını yaptığının farkında mı?"
26.05.2012, 21:41
Orhan Boran yarın toprağa verilecek
26.05.2012, 21:22
"Terör konusunda 4 parti bir araya gelmeli"
26.05.2012, 20:35
Uşak’ta sobadan bir kişi öldü
26.05.2012, 20:07
Bombalı saldırıyla ilgili 4 kişi gözaltında
26.05.2012, 19:48
Akdağ geceyarısı hastaneleri gezdi
26.05.2012, 19:14
Hayatımız kaçak, ama olan 34 köylüye oluyor!
26.05.2012, 18:38
"Tüm keneler hastalık yapabilir"
26.05.2012, 18:37
Kahramanmaraş’ta KCK operasyonu
26.05.2012, 18:29
Çanakkale'de 2 çocuk boğuldu
26.05.2012, 18:11
"11 Lübnanlı Türkiye'de değil"
26.05.2012, 17:59
Fethiye'de kaza: 1 ölü
26.05.2012, 17:46
Binlerce kişi Ayasofya önünde namaz kıldı
26.05.2012, 17:32
Dolmabahçe’de "Uludere" eylemi
26.05.2012, 17:03