Son Haberler
09.02.2012 Perşembe 19:36
Yerli Medya
Faydalı Linkler
Yabancı Medya
Eğlenceli Linkler
Reklam & Bilgi
Bize Ulaşın
HaberX English
RSS
HaberX Mobile
Favorilerime Ekle
Anasayfam Yap
HaberX 'te Ara
Haber Arşivi
USD
1,7550
EUR
2,3310
EUR/USD
1,3282
IMKB100
60162/%-1,69
ISTANBUL
Cuma: -1°C/3°C
Cumartesi: -1°C/5°C
Pazar: 1°C/6°C
Havadurumu ayarlari
Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.
ADANA
ADIYAMAN
AFSIN
AFYONKARAHISAR
AGRI
AKCADAG
AKCAKOCA
AKDAGMADENI
AKSARAY
AKSEHIR
ALANYA
ALAPLI
ALPU
AMASRA
AMASYA
ANAMUR
ANKARA
ANTALYA
ARALIK
ARDAHAN
ARDESEN
ARPACAY
ARTVIN
AVANOS
AYDIN
BAFRA
BALA
BALIKESIR
BARTIN
BASCIFTLIK
BASKIL
BATMAN
BAYBURT
BAYKAN
BEYPAZARI
BILECIK
BINGOL
BIRECIK
BITLIS
BODRUM
BOGAZLIYAN
BOLU
BOZCAADA
BUNYAN
BURDUR
BURSA
CANAKKALE
CANKAYA
CANKIRI
CAYCUMA
CELIKHAN
CEMISGEZEK
CERKES
CEYLANPINAR
CICEKDAGI
CIFTELER
CORUM
CUBUK
CUKURCA
CUKURHISAR
CUMRA
DALAMAN
DENIZLI
DERINKUYU
DEVELI
DEVREK
DIVRIGI
DIYARBAKIR
DOGANSEHIR
DOGUBEYAZIT
DUZCE
EDIRNE
ELAZIG
ELBISTAN
ELMADAG
ERBAA
EREGLI-KARADENIZ
EREGLI-KONYA
ERUH
ERZINCAN
ERZURUM
ESKISEHIR
ETIMESGUT
FETHIYE
FINIKE
GAZIANTEP
GEMEREK
GENC
GEREDE
GIRESUN
GOKCEADA
GOLBASI
GOLKOY
GUDUL
GUMUSHACIKOY
GUMUSHANE
GUNYUZU
GURUN
HAKKARI
HATAY
HAYMANA
HINIS
HOPA
IGDIR
ILGAZ
INEBOLU
ISKENDERUN
ISPARTA
ISTANBUL
IZMIR
K.MARAS
KAGIZMAN
KALECIK
KALE-MALATYA
KANGAL
KARABUK
KARAKECILI
KARAMAN
KARAPINAR
KARS
KASTAMONU
KAYSERI
KAZAN
KEBAN
KELKIT
KESKIN
KILIS
KIRIKKALE
KIRKLARELI
KIRSEHIR
KIZILCAHAMAM
KIZILTEPE
KOCAELI
KONYA
KOZAKLI
KULU
KUTAHYA
MACKA
MADEN
MALATYA
MALAZGIRT
MAMAK
MANISA
MARDIN
MARMARIS
MAZGIRT
MAZIDAGI
MERSIN
MERZIFON
MIHALICCIK
MUCUR
MUGLA
MURADIYE
MUS
MUTKI
NALLIHAN
NEVSEHIR
NIGDE
NIKSAR
NUSAYBIN
OF
OLTU
ORDU
ORTAKOY
OSMANCIK
OSMANIYE
PALU
PATNOS
PINARBASI
POLATLI
RIZE
S.KOCHISAR
SAKARYA
SAMSUN
SANLIURFA
SARICAKAYA
SARIKAMIS
SARIZ
SARKISLA
SEBINKARAHISAR
SEMDINLI
SEYDISEHIR
SEYITGAZI
SIIRT
SILIFKE
SINOP
SIRNAK
SIVAS
SIVEREK
SIVRIHISAR
SOLHAN
SORGUN
SULUOVA
TEKIRDAG
TOKAT
TOMARZA
TRABZON
TUNCELI
TURHAL
UNYE
URGUP
USAK
VAN
VIRANSEHIR
YALOVA
YAPRAKLI
YESILHISAR
YESILYURT
YOZGAT
ZILE
ZONGULDAK
ANA SAYFA
GÜNDEM
EKONOMİ
POLİTİKA
DÜNYA
SPOR
YEREL
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
YAŞAM
MEDYA
KİTAP
SİNEMA
SÖYLEŞİ
EĞİTİM
ANKA, 14 MART 2010 PAZAR GÜNDEMİ
14.03.2010 07:59
Tweet
Follow
ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş. -CUMHURBAŞKANI GÜL KONGO'DA
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temas ve etkinliklerde bulunmak üzere Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ne resmi bir ziyarette bulunuyor.
-Cumhurbaşkanı Gül, bu ülkeye ziyaretinden önce Atatürk Havalimanı'nda bir basın açıklamasında bulunuyor. (Saat: 10.15)
-"ROMAN BULUŞMASI"
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen "Roman Buluşması"na katılıyor.
-Buluşmaya, Devlet Bakanı Faruk Çelik'in de katılması bekleniyor. (Saat: 12.00)
-TBMM BAŞKANI ŞAHİN'İN PROGRAMI
-TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, TBMM'nin kuruluşunun 90. yılı kutlamaları çerçevesinde Ankara Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen "TBMM 90. Yıl TURK-PA Kupası Uluslararası Güreş Turnuvası"nın final müsabakalarını izliyor ve dereceye giren takımlara ödüllerini veriyor. (Saat: 15.00/18.00)
-TBMM Başkanı Şahin, turnuvaya katılan sporcu, antrenör ve yöneticilere, TBMM Tören Salonu'nda kokteyl veriyor. (Saat: 19.00)
-14 MART TIP BAYRAMI
-TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Hacettepe Üniversitesi-Sıhhiye Yerleşkesi'nde düzenlenen "14 Mart Tıp Bayramı" törenine katılıyor.
-Bayram nedeniyle yurt genelinde de etkinlikler düzenleniyor. (Saat: 10.30)
-CHP LİDERİ BAYKAL ERZURUM VE ELAZIĞ'DA
-CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin Erzurum İl Kongresi'ne katılıyor.
-Baykal, daha sonra Elazığ'a geçip, deprem bölgesinde incelemelerde bulunuyor. (Saat: 12.00/15.00)
-TURHAN SELÇUK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
-Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren karikatür dünyasının duayeni Turhan Selçuk, vasiyeti üzerine Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde toprağa veriliyor.
-DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi başkanlığındaki DSP heyeti de cenaze törenine katılıyor. (Saat: 12.00)
-SAĞLIK BAKANLIĞI ÖNÜNDE EYLEM
-Türk Sağlık-Sen Ankara Şubesi, "14 Mart Tıp Bayramı" nedeniyle Sağlık Bakanlığı önünde bir eylem gerçekleştiriyor.
-Türk Tabipler Birliği de Sağlık Bakanlığı önüne siyah çelenk bırakarak, sağlık örgütleri adına basın açıklamasında bulunuyor. (Saat: 12.00/12.45)
-BAKAN YILMAZ BİNGÖL'DE
-Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün Ilıca ilçesinde çeşitli toplantılara katılıyor. (Saat: 09.30/17.15)
-DSP LİDERİ TÜRKER ANTALYA'DA
-DSP Genel Başkanı Masum Türker, Antalya'da partisinin il kongresine katılıyor. (Saat: 11.00)
-GDO'LU ÜRÜNLERLE İLGİLİ TASARI MECLİS GENEL KURUL'U GÜNDEMİNDE
-Meclis Genel Kurulu'nda bu hafta, kamuoyunda Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO) ve ürünlerine ilişkin tartışmalara neden olan Biyogüvenlik Kanunu Tasarısı ele alınacak.
-Tasarıya göre, GDO ve ürünleriyle ilgili Biyogüvenlik Kurulu oluşturulacak. Kurul, Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca dört, Çevre ve Orman Bakanlığınca iki, Sağlık Bakanlığınca bir, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca bir ve Dış Ticaret Müsteşarlığınca bir üye olmak üzere, üç yıllık süre için, ilgili Bakanlar tarafından belirlenen toplam dokuz üyeden oluşacak.
-Tasarıdaki düzenlemelere aykırı olarak ürün ithal eden ve üreten kişi, 5 yıldan 12 yıla kadar; ithal edilen GDO ve ürünlerini, ithal izninde belirlenen amaç ve alan dışında kullanan, satan, bu özelliğini bilerek satın alan kişiler de 4 yıldan 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırılacak.
-VATANDAŞ TOKİ BORCUNA SADIK
-Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür'ün soru önergesine verdiği yanıt, TOKİ'nin toplu konut uygulamaları kapsamında, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayarak konut satın alan ancak taksidini ödeyemediği için hakkında yasal işlem başlatılan konut alıcısı sayısının Türkiye genelinde 255 kişi olduğunu ortaya koydu. Bakan Çiçek'in verdiği bilgiye göre, haklarında tahliye davası açılan ve halen davaları süren konut alıcısı sayısı ise 163.
-HAZİNE SOLUKLANACAK
-IMF anlaşmasına yönelik görüşmelerin sonlandırılması ardından Hazine'nin Eurobond ihracına 5 kat teklif gelmesiyle rahatlayan Hazine Müsteşarlığı, bu haftayı oldukça sakin geçirecek. 17 Mart'ta döviz cinsinden 54 milyon TL'lik iç borç ödemesi gerçekleştirecek olan Hazine, 31 Mart'ta ise 823 milyon TL iç borç ödeyecek.
-ANADOLUJET 2 BİN KİŞİYE İSTİHDAM KAPISI AÇACAK
-Anadolujet İcrasından Sorumlu THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, yeni yurtdışı ve yurtiçi uçuş noktaları sonrasında yılsonuna kadar uçak sayısını 12'den 18'e çıkaracaklarını belirterek, böylece doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını açıkladı.
-ENERJİ ÖZELLEŞTİRMELERİ MASAYA YATIRILIYOR
-Aralarında İstanbul'un iki yakası, Trakya ve İzmir gibi Türkiye'nin büyük elektrik dağıtım bölgeleri ile toplam 16 bin megavat kurulu gücündeki elektrik üretim santrallerinin özelleştirilmesi öncesi 18 Mart'ta tüm gün sürecek özelleştirme arenası yapılacak.
-GÖZLER 18 MART'TAKİ PPK TOPLANTISINA ÇEVRİLECEK
-IMF ile yolların ayrılmasının ardından tüm gözler 18 Mart'ta yapılacak olan Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına çevrildi. Faizlerin seyri konusunda belirleyici olması beklenen PPK toplantısından faiz artırımı kararı çıkması beklenmiyor.
-KÖFTECİ RAMİZ: "ŞUBE SAYIMIZ 15 İLDE 65'E ULAŞTI, KAZANDIĞIMIZI YENİ YATIRIMA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ"
-Köfteci Ramiz Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Taşkınlar, İstanbul başta olmak üzere büyük kentlerden yoğun talep aldıklarını ifade ederek, "Bizim derdimiz çok fazla dükkan açalım, çok fazla et işleyelim kaygısını değil. Her köşe başında olmak istemiyoruz. Marka zarar görmesin diye gerçekten çok seçici davranıyoruz. Her 100 franchise talebinden ancak bir ikisine olumlu yanıt verebiliyoruz. Müşterilerimiz Akhisar'da yapılan köfteden hangi tadı ve lezzeti alıyorlarsa Türkiye'nin her yerinde aynı tadı her zaman yakalamak zorundayız" dedi.
-Bülent Taşkınlar, Köfteci Ramiz'in büyüme sürecini iyi yönettiklerini vurgulayarak, "Biz kendi öz sermayesiyle büyüyen bir firmayız. Üretim tesislerimize yönelik yatırımlarda kredi veya devlet teşviki vb. kullanmadık. Gıda yatırımlarımızda kendi öz sermayemizi kullanıyoruz. Açıkçası kazandığımız parayı yine kendi tesislerimize yatırıyoruz. Kendi alanımızla ilgili entegrasyon için sürekli yeni yatırım içindeyiz" diye konuştu.
İYİ GÜNLER DİLERİZ
---------------------------------
YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.
"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"
Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
İLGİLİ HABERLER
Gül, Erdoğan'ı kabul etti
09.02.2012, 19:19
Bursa'da korkutan yangın
09.02.2012, 19:04
Balanlı'nın kayınpederi toprağa verildi
09.02.2012, 18:29
"İrtica ile Mücadele Eylem Planı" davası: Siteler rastgele seçildi
09.02.2012, 17:32
İçtüzük krizinde ara formül
09.02.2012, 17:21
Avrupa Komisyonu üyeleriyle dörtlü zirve
09.02.2012, 17:12
Mahkemeden CHP'li muhaliflere kötü haber
09.02.2012, 16:57
Evren ve Şahinkaya'nın yurt dışı çıkış yasağı sürecek
09.02.2012, 16:30
Hababam Sınıfı'nın "Mahmut Hoca"sı taburcu oldu
09.02.2012, 16:15
Fidan Köşk'e çıktı
09.02.2012, 16:04
MİT'ten itiraz
09.02.2012, 16:03
Türk Kızılayı "HIV" iddiasını doğruladı
09.02.2012, 15:34
Tokat'ta gazinoda kavga: 3 ölü
09.02.2012, 14:39
Gül'den Valilere: Su akarken testileri doldurun
09.02.2012, 14:39
PKK askeri mahkeme kurmuş
09.02.2012, 14:35
Hakan Fidan, Köşk'e çıkacak
09.02.2012, 14:35
Share on Facebook