Son Haberler
27.05.2012 Pazar 03:26
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ANKA, 21 TEMMUZ 2010 ÇARŞAMBA GÜNDEMİ
21.07.2010 07:59
ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş. -ŞEHİTLER UĞURLANIYOR
-Hakkari ve Van'da terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırılarda 7 askerin şehit olmasına ilişkin gelişmeler izleniyor. Saldırılarda şehit düşen askerler memleketlerinde düzenlenen törenlerin ardından toprağa veriliyor.

-AKP MKYK TOPLANIYOR
-AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun (MKYK) toplantısı, parti genel merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılıyor. (Saat: 11.00)

-CUMHURBAŞKANI GÜL TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye dönüyor.

-BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN KABULÜ
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gökoğuz Yeri Başkanı M. Formuzal'ı parti genel merkezinde kabul ediyor. (Saat: 17.00)

-MECLİS GENEL KURULU
-TBMM Genel Kurulu'nda, terörle mücadele ve çeşitli kanunlarda değişiklik öngören tasarının (taş atan çocuklar) görüşmelerinin bitmesi halinde vergi geliri değişikliğinin de içinde olduğu torba tasarının yarım kalan görüşmelerine geçiliyor. (Saat: 14.00)

-MHP'Lİ VURAL'IN BASIN TOPLANTISI
-MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de bir basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 13.30)

-TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU
-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, AKP Ankara Milletvekili Faruk Koca'nın, Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklik öngören yasa teklifi görüşülüyor. (Saat: 14.30)

-ÇEVRE VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ TOPLANTISI
"Kamu-Özel Sektör Çevre ve İklim Değişikliği toplantısı" TOBB ile Çevre ve Orman Bakanlığı'nın işbirliğinde TOBB Birlik Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.
-Toplantıya, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılıyor. (Saat: 10.00)

-BAKAN DİNÇER VE BAKAN YILDIRIM PROTOKOL İMZALIYOR
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, makamında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Sosyal Güvenlik Kurumu'nda bulunan basılı bilgi ve belgelerin bilgi ve iletişim teknolojilerinin sağladığı imkanları kullanarak e-Devlet hizmetlerinde kullanılabilmesini teminen elektronik ortama aktarılarak sayısallaştırılmasına ilişkin işbirliği protokolünü imzalıyor. (Saat: 11.00)

-BAKAN YILMAZ BİNGÖL'DE
-Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, çeşitli temas ve etkinliklerde bulunmak üzere Bingöl'e gidiyor.

-BAKAN EKER'İN ZİYARETİ
-Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı'nda "Lider Çocuk Tarım Kampı"nı ziyaret ediyor.
-Bakan Eker, Polatlı'da da çeşitli açılışlara katılıyor ve ziyaretlerde bulunuyor. (Saat: 11.00/14.30)

-BAKAN YILDIZ'IN TOPLANTISI
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kızılcahamam Asya Termal Otel'de Maden İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Maden Kanunu Uygulama Yönetmeliği Hazırlık Çalışması toplantısına katılıyor. (Saat: 15.00)

-TÜRKER'DEN KÖŞK'E BAYRAM MEKTUBU: "LİDERLERİ KÖŞK'TE TOPLAYIN"
-DSP Lideri Masum Türker, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Şeker Bayramı'nda liderlerle Çankaya Köşkü'nde bir araya gelerek hem bayramlaşması hem de terör konusunu masaya yatırması için mektup yazacak. Türker, mektubunda, "Şeker Bayramı'nda liderleri Köşk'e davet edin. Liderler yuvarlak masa etrafında toplansın. Hem bayramlaşsınlar hem de yüz yüze görüşme olanağı bulsunlar" diyecek. Türker, Cumhurbaşkanı'nın bayramda liderleri kabul etmesinin de bir gelenek haline getirilmesini önerecek.
-DSP, terörle mücadele için hazırladığı 16 maddelik paketi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdi. Pakette, terörle mücadele için "özel bütçe" oluşturulmasının yanı sıra sınır boylarına "elektronik ya da fiili duvar" örülmesi önerisi yer alıyor.

-PETROL OFİSİ, MAXIMA VE MAXIMUS'LARA 300 KİŞİ ALACAK
-Petrol Ofisi, 2011 yılı sonuna kadar açılacak toplam 130 Maxima ve Maximus merkezlerine yaklaşık 300 kişi alacak.
-Petrol Ofisi, BMW ve Renault için ürettiği iki yeni madeni yağı, bu yıl piyasaya sunacak.



İYİ GÜNLER DİLERİZ
---------------------------------
YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.
"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"
Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.