Son Haberler
27.05.2012 Pazar 03:31
Yerli Medya
Faydalı Linkler
Yabancı Medya
Eğlenceli Linkler
Reklam & Bilgi
Bize Ulaşın
HaberX English
RSS
HaberX Mobile
Favorilerime Ekle
Anasayfam Yap
HaberX 'te Ara
Haber Arşivi
USD
1,7570
EUR
2,3630
EUR/USD
1,3449
IMKB100
59737/%0,00
ISTANBUL
Perşembe: 15°C/21°C
Cuma: 15°C/22°C
Cumartesi: 14°C/23°C
Havadurumu ayarlari
Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.
ADANA
ADIYAMAN
AFSIN
AFYONKARAHISAR
AGRI
AKCADAG
AKCAKOCA
AKDAGMADENI
AKSARAY
AKSEHIR
ALANYA
ALAPLI
ALPU
AMASRA
AMASYA
AMMAN
AMSTERDAM
ANAMUR
ANKARA
ANTALYA
ARALIK
ARDAHAN
ARDESEN
ARPACAY
ARTVIN
ASKABAT
ASTANA
ATINA
AVANOS
AYDIN
BAFRA
BAGDAT
BAKU
BALA
BALIKESIR
BARTIN
BASCIFTLIK
BASKIL
BATMAN
BAYBURT
BAYKAN
BELGRAD
BERLIN
BEYPAZARI
BILECIK
BINGOL
BIRECIK
BISKEK
BITLIS
BODRUM
BOGAZLIYAN
BOLU
BONN
BOZCAADA
BRUKSEL
BUDAPESTE
BUKRES
BUNYAN
BURDUR
BURSA
CADIR LUNGA
CANAKKALE
CANKAYA
CANKIRI
CAYCUMA
CELIKHAN
CEMISGEZEK
CENEVRE
CERKES
CEYLANPINAR
CEZAYIR
CHICAGO
CICEKDAGI
CIFTELER
CORUM
CUBUK
CUKURCA
CUKURHISAR
CUMRA
DALAMAN
DENIZLI
DERINKUYU
DEVELI
DEVREK
DIVRIGI
DIYARBAKIR
DOGANSEHIR
DOGUBEYAZIT
DUSANBE
DUZCE
EDIRNE
ELAZIG
ELBISTAN
ELMADAG
ERBAA
EREGLI-KARADENIZ
EREGLI-KONYA
ERUH
ERZINCAN
ERZURUM
ESKISEHIR
ETIMESGUT
FETHIYE
FINIKE
FRANKFURT
G.MAGOSA
GAZIANTEP
GEMEREK
GENC
GEREDE
GIRESUN
GIRNE
GOKCEADA
GOLBASI
GOLKOY
GUDUL
GUMULCINE
GUMUSHACIKOY
GUMUSHANE
GUNYUZU
GURUN
GUZELYURT
HAKKARI
HATAY
HAYMANA
HELSINKI
HINIS
HOPA
IGDIR
ILGAZ
INEBOLU
ISKENDERUN
ISPARTA
ISTANBUL
IZMIR
K.MARAS
KABIL
KAGIZMAN
KAHIRE
KALECIK
KALE-MALATYA
KANBERRA
KANGAL
KARABUK
KARAKECILI
KARAMAN
KARAPINAR
KARS
KASTAMONU
KAYSERI
KAZAN
KEBAN
KELKIT
KERKUK
KESKIN
KIEV
KILIS
KIRCAALI
KIRIKKALE
KIRKLARELI
KIRSEHIR
KISINEV
KIZILCAHAMAM
KIZILTEPE
KOCAELI
KOLN
KOMRAT
KONYA
KOPENHAG
KOSTENCE
KOZAKLI
KULU
KUTAHYA
KUVEYT
LEFKOSA
LONDRA
MACKA
MADEN
MADRID
MALATYA
MALAZGIRT
MAMAK
MANISA
MARDIN
MARMARIS
MAZGIRT
MAZIDAGI
MEDINE
MEKKE
MELBOURNE
MERSIN
MERZIFON
MIHALICCIK
MILANO
MINSK
MONTREAL
MOSKOVA
MUCUR
MUGLA
MUNIH
MURADIYE
MUS
MUTKI
NALLIHAN
NEVSEHIR
NEWYORK
NIGDE
NIKSAR
NUSAYBIN
OF
OLTU
ORDU
ORTAKOY
OSLO
OSMANCIK
OSMANIYE
OTTAWA
PADGORICA
PALU
PARIS
PATNOS
PEKIN
PINARBASI
POLATLI
PRAG
PRISTINA
RIYAD
RIZE
ROMA
S.KOCHISAR
SAKARYA
SAM
SAMSUN
SANLIURFA
SARAYBOSNA
SARICAKAYA
SARIKAMIS
SARIZ
SARKISLA
SEBINKARAHISAR
SELANIK
SEMDINLI
SEYDISEHIR
SEYITGAZI
SIDNEY
SIIRT
SILIFKE
SINOP
SIRNAK
SIVAS
SIVEREK
SIVRIHISAR
SOFYA
SOLHAN
SORGUN
STOCKHOLM
SULUOVA
SUMNU
TAHRAN
TARAKLIJA
TASKENT
TEKIRDAG
TIFLIS
TIRAN
TOKAT
TOKYO
TOMARZA
TOSYA
TRABZON
TUNCELI
TURHAL
UNYE
URGUP
USAK
USKUP
VALKANES
VAN
VARSOVA
VIRANSEHIR
VIYANA
WASHINGTON
WELLINGTON
YALOVA
YAPRAKLI
YESILHISAR
YESILYURT
YOZGAT
ZENITSA
ZILE
ZONGULDAK
ZURIH
ANA SAYFA
GÜNDEM
EKONOMİ
POLİTİKA
DÜNYA
SPOR
YEREL
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
YAŞAM
MEDYA
KİTAP
SİNEMA
SÖYLEŞİ
EĞİTİM
ANKA, 3 EYLÜL 2010 CUMA GÜNDEMİ
03.09.2010 07:59
Tweet
Follow
ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş. -ERDOĞAN-KOŞANER GÖRÜŞMESİ
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bina'da yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'i ilk kez kabul ederek, haftalık olağan görüşmesini gerçekleştiriyor. (Saat: 11.30)
-ABD GENELKURMAY BAŞKANI TÜRKİYE'DE
-ABD Genelkurmay Başkanı Oramiral Michael Mullen, Türkiye'ye ziyarette bulunuyor.
-Oramiral Mullen, Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner ile bir araya geliyor.
-CUMHURBAŞKANI GÜL TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna-Hersek temaslarını tamamlayarak, Türkiye'ye dönüyor.
-BAŞBAKAN ERDOĞAN DİYARBAKIR'DA
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, referandum kampanyasını Diyarbakır'da sürdürüyor. Başbakan Erdoğan, partisi tarafından düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.
-Erdoğan, Diyarbakır Valiliği'ni ziyaretinin ardından valilik tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılıyor. (Saat: 16.00/17.30/18.56)
-G-20 ÜLKELERİ PARLAMENTO BAŞKANLARI TOPLANTISI
-TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Ottava'daki G-20 Ülkeleri Parlamento Başkanları toplantısına katılıyor.
-DP LİDERİ CİNDORUK ANTALYA'DA
-Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, referandum kampanyasını Antalya'da sürdürüyor. Cindoruk, partisinin Antalya İl Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine katıldıktan sonra gazetecilerle sohbet ediyor. (Saat: 19.30)
-BBP LİDERİ TOPÇU ARDAHAN'DA
-BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, referandum kampanyasını Ardahan'da sürdürüyor. Topçu, gerçekleştireceği bir dizi ziyaretin ardından partisinin Ardahan İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenliyor ve partisi tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine katılıyor. (10.00/18.50)
-DSP'Lİ ERÇELEBİ'DEN BASIN TOPLANTISI
-DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, TBMM'de basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.30)
-SAĞLIK-İŞ GENEL BAŞKANI SAADET PARTİSİ'NDE
-Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Sağlık-İş Genel Başkanı Mustafa Başoğlu ile parti genel merkezinde biraraya geliyor. (Saat: 11.30)
-BAKAN ERGİN'İN BASIN TOPLANTISI
-Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ankara Hakimevi'nde, "Adalet Bakanlığı 2010-2014 Stratejik Planı" hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)
-ULUDAĞ VE ÇAMLIBEL ELEKTİRİK DAĞITIM ŞİRKETLERİNİN DEVİR TESLİMİ
-Uludağ ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım şirketlerinin devir teslim töreni, Rixos Grand Ankara'da yapılıyor.
-Törene, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katılıyor. (Saat: 10.00)
-BAKAN YAZICI KASTAMONU'DA
-Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Kastamonu'da çeşitli temas ve incelemelerde bulunuyor.
-Bakan Yazıcı, Kastamonu Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası ile esnafı ziyaret ediyor ve istişare toplantısına katılıyor. (Saat: 11.15/13.30/14.00/19.30)
-BAKAN YILDIZ'IN PROGRAMI
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, makamında "Yeni İpekyolu Projesi-Enerji ve Ekoloji" isimli çalışma kapsamında Azeri doğalgazını sembolik olarak Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştıracak olan ABD'li öğrencilerden oluşan heyeti kabul ediyor.
-Bakan Yıldız, Çanakkale'de çeşitli temas ve incelemelerde bulunuyor ve Çan ilçesinde vatandaşlarla iftar yemeğine katılıyor. (Saat: 09.15/12.30)
-BAKAN YILDIRIM VE YÖK BAŞKANI ÖZCAN İMZA TÖRENİNDE
-Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, makamında YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan ile Web Tabanlı İngilizce Dil Eğitim Sistemi ve Multimedya Dil Sınıfları Projesi Protokolü'nü imzalıyor. (Saat: 10.00)
-DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI YENİ SÖZCÜSÜ ÜNAL'IN BASIN TOPLANTISI
-Dışişleri Bakanlığı yeni Sözcüsü Selçuk Ünal, Dışişleri Bakanlığı'nda ilk olağan basın toplantısını gerçekleştiriyor. (Saat: 11.00)
-ENFLASYON AÇIKLANIYOR
-TÜİK, Ağustos ayı Tüketici ve Üretici Fiyatları Endeksi sonuçlarını açıklıyor. (Saat: 10.00)
-KAMU-SEN BAŞKANI AKYILDIZ'IN BASIN TOPLANTISI
-Türkiye Kamu-Sen Başkanı Bircan Akyıldız, toplu görüşmelerde yaşananlara ilişkin basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)
-ŞEHİTLER İÇİN 8 İLDE MEVLİT OKUTULUYOR
-TSK Mehmetçik Vakfı, şehit Mehmetçikler ve merhum bağışçıları için Ankara, İstanbul, Edirne, İzmir, Adana, Samsun, Kocaeli ve Erzurum'da mevlit okutuyor.
-"BÜYÜKELÇİLİKLER DE DİNLEME YAPIYOR" İDDİASI
-Türkiye Bilgisayar Mühendisleri ve Programcıları Derneği Başkanı Yılmaz Sönmez, son günlerde Genelkurmay Başkanlığı ve Yüksek Yargı mensupları ile yeniden gündeme gelen yasadışı dinleme iddialarına yeni bir boyut kazandırdı. Sönmez, büyükelçilikler tarafından da ortam dinlemesi yapıldığını iddia ederek, "Özellikle Ankara'da bazı bakanlıklarla yakın mesafede olan büyükelçiliklerde bakanlıklarda odaların içine kadar dinlemeler yapılıyor. BDDK dahi dinleniyor" dedi.
-Sönmez, GES Komutanlığı tarafından alındığı belirtilen ve yasadışı dinleme yapıldığı iddia edilen sistemlere yönelik ise "Bu cihazlarla dinleme yapıldığı esnada deşifre edilmesi imkansızdır" diye konuştu.
-DSP'DEN "HAYIR" BROŞÜRÜNDE BAŞBAKAN KARİKATÜRÜ
-DSP, 12 Eylül'de oylanacak Anayasa değişikliği paketi için karikatürlü broşür bastırdı. Karikatürde; yargıyı temsil eden eli, ayakları, gözü bağlanmış ve paket haline getirilmiş cübbeli bir hâkim figürü ile, "İyi de ben neyi oylayacağım" diye soran vatandaşa, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, eliyle yerde oturan yargı mensubunu gösteren, "Paketiii" yanıtı yer alıyor.
-CEZA İNFAZ KURUMU PERSONELİNE ÖZLÜK HAKKI MÜJDESİ
-Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ceza infaz kurumu personelinin benzer hizmeti yerine getiren kamu görevlilerinin özlük haklarına sahip olacağını açıkladı. Adalet Bakanı, ceza infaz kurumlarında görev yapan personele insan hakları, basın ve halkla ilişkiler ve mesleki savunma teknikleri konusunda eğitim verileceğini de bildirdi.
-Ceza infaz kurumlarında görev yapan infaz ve koruma başmemurları ile infaz ve koruma memurlarının emekli olduktan sonra sahibi bulundukları silah ruhsatından dolayı gerekli harcı ödemeleri gerekecek.
-İŞVERENE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ÇALIŞTIRMA ZORUNLULUĞU GELİYOR: İŞYERLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞAN TEMSİLCİSİ OLACAK
-Gerek yaşanan maden kazaları gerekse de üniversite öğrencisi Ömer Çetin'in okul harçlığını biriktirmek üzere çalıştığı inşaattan düşerek ölmesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık hazırladığı İş sağlığı ve güvenliği tasarısı taslağını sosyal taraflara sundu.
-Taslakta işverenlere iş güvenliği uzmanı ve bütün tehlike sınıflarında yer alan işlerlerinde işyeri hekimi görevlendirme yükümlülüğü getiriliyor. Buna göre, çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde A sınıfı, tehlikeli sınıfta yer alan işyerinde en az B sınıfı, az tehlikeli sınıfta yer alan işyerinde en az C sınıfı belgeye sahip iş güvenliği uzmanları çalıştırılacak.
-Taslak, işyerlerinde, sağlık ve güvenlikle ilgili çalışmalara katılma, tekliflerde bulunma, tedbir alınmasını isteme gibi konularda çalışanları temsil etmeye yetkili İş sağlığı ve güvenliği çalışan temsilcilerinin görev yapmasını öngörüyor. -Taslağa göre ülke genelinde iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili politika ve stratejilerin belirlenmesi için tavsiyelerde bulunmak üzere Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi kurulacak.
-PARA ARZINDA 2 MİLYAR TL'LİK AZALIŞ
-En geniş tanımlı para arzı M3, 13-20 Ağustos haftasında 2 milyar 29.8 milyon TL azalarak 559 milyar 844.2 milyon TL'ye geriledi.
İYİ GÜNLER DİLERİZ
---------------------------------
YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.
"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"
Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
İLGİLİ HABERLER
Bartholomeos Kapadokya’da ayin yönetti
26.05.2012, 23:54
İsviçreli gazeteci, yasadışı olarak Türkiye'ye girdi
26.05.2012, 23:38
Dışişleri'nden Suriye'deki katliama kınama
26.05.2012, 22:58
Kamyon takla attı: 1 ölü, 10 yaralı
26.05.2012, 22:33
Şile Otoyolunda kaza: 1 ölü
26.05.2012, 22:05
Palandöken beyaza büründü
26.05.2012, 21:58
"Medya neyin avukatlığını yaptığının farkında mı?"
26.05.2012, 21:41
Orhan Boran yarın toprağa verilecek
26.05.2012, 21:22
"Terör konusunda 4 parti bir araya gelmeli"
26.05.2012, 20:35
Uşak’ta sobadan bir kişi öldü
26.05.2012, 20:07
Bombalı saldırıyla ilgili 4 kişi gözaltında
26.05.2012, 19:48
Akdağ geceyarısı hastaneleri gezdi
26.05.2012, 19:14
Hayatımız kaçak, ama olan 34 köylüye oluyor!
26.05.2012, 18:38
"Tüm keneler hastalık yapabilir"
26.05.2012, 18:37
Kahramanmaraş’ta KCK operasyonu
26.05.2012, 18:29
Çanakkale'de 2 çocuk boğuldu
26.05.2012, 18:11