Son Haberler
27.05.2012 Pazar 04:10
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ANNENİN OĞLUNA EN ACI VEDASI
10.07.2010 15:26
BURSA (İHA) - Bursa'nın Harmancık ilçesinde bacanağıyla birlikte bir akrabasının düğününe giderken kazada hayatını kaybeden Güngör Demir'in cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi. Oğlu Güngör Demir'in tabutuna sarılan 65 yaşındaki anne, oğlunun yanı sıra gelini, torunu ve 4 akrabasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Harmancık-Orhaneli yolunun 10'uncu kilometresinde bulunan Mirandağı mevkiinde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Bir akrabalarının düğününe giden Kahraman Yıldırım'ın (40) kullandığı 43 UC 504 plakalı otomobil, Adem Taşyürek (37) idaresindeki 01 RL 665 plakalı kömür yüklü TIR'la çarpıştı. TIR dorsesinin altında kalan otomobilin sürücüsü Kahraman Yıldırım (40), eşi Nurcan (29) ve çocukları Mustafa (10) ile Bahar Yıldırım (7), bacanağı Güngör (40), onun eşi Neslihan
(31) ve kızı Havva Demir (9) olay yerinde hayatını kaybetti.
Yeşilova Mahallesi'nde oturan Güngör Demir'in cenazesi, son kez evinin önüne getirildi. Düğüne giderken eşi ve 9 yaşındaki çocuğuyla birlikte can veren Demir'in cenazesi herkesi gözyaşlarına boğdu. Ailesinden 3 kişiyi ve 4 akrabasını kaybeden 65 yaşındaki Remziye Demir, tabutu okşarken gözyaşlarına hakim olamadı.
Ölen Güngör Demir'in kardeşlerinden olan Ahmet Demir sinir krizleri geçirdi. Ölen Demir'in Yeşilova Mahallesi Muhtarı olan ağabeyi Fahir Demir ise taziyeleri kabul etti.
Bu arada Güngör Demir'in ilk evliliğinden olan çocuğu da babasını son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Yeşilova Merkez Camii'nde cenaze namazı kılınan Demir'in cenazesi, Alaşar Mezarlığı'na defnedildi.
(OSM-İHS-GS-Y)
10.07.2010 15:26:23 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.