Son Haberler
27.05.2012 Pazar 05:42
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ANTALYA - GAZİPAŞA ATIKSU ARITMA TESİSİ PROJELERİ İNCELENDİ
15.07.2010 11:45
ANTALYA (İHA) - Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Taşlı, Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili projelerin incelendiğini, 15 firmadan 11'inin elendiğini belirterek, ihalenin en düşük teklifi sunan firmaya verileceğini bildirdi.
Gazipaşa’ya yapılması planlanan Atıksu Arıtma Tesisi ihalesinde son aşamaya gelindiği açıklandı. 15 firmanın katılımıyla ihale edilen Atıksu Arıtma Tesisi projelerinin Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Taşlı başkanlığında, Fen İşleri Müdürü Ersan Erkovan, Muhasebeci Kemal Tufan’ın yanı sıra İller Bankası'ndan bir çevre mühendisi, bir elektrik mühendisi, bir de makine mühendisi olmak üzere 3 teknik eleman, Konacık Belediyesi'nden ise bir teknik elemanın katılımıyla oluşturulan komisyonda incelendiği bildirildi. İhaleye katılan 15 firmadan 11’inin elendiği açıklanırken, ihalenin en düşük fiyatı veren firmaya verileceği ifade edildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Taşlı, “Yapılan incelemeler neticesinde, kendimiz teknik bir şartname oluşturuyoruz. Bu şartnameyi firmalara gönderceğiz. Sonra firmalar bize teklif sunacak. En ekonomik teklifi sunan firmaya ihaleyi vereceğiz” dedi.
(AT-SK-Y)
15.07.2010 11:41 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.