Son Haberler
27.05.2012 Pazar 06:42
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ANTALYA - KORELİ TURİSTLERİN TREKKING KEYFİ
12.08.2010 17:37
ANTALYA (İHA) - Antalya Doğa Sporları Kulübü Başkanı Turgut Onaral, kulüp tarafından düzenlenen ve Likya Yolu’nun en güzel etaplarından biri olan Kapaklı-Üçağız doğa yürüyüşüne 15 Koreli turistin katıldığını belirtti.
Koreli 15 kişilik Trekking grubunun günboyu yapılan etkinlikle, Akdeniz sahillerinin en güzel koylarını ve tarihi yerlerini görme fırsatı bulduklarını belirten Onaral, Koreli konuklara Demre ilçesine bağlı Kapaklı köyünde, yöreye ait keçiboynuzu (harnup) pekmezi ikram edildiğini, Gökkaya koyunda ise Adaçayı ve Kara kekik topladıklarını söyledi.
Koreli trekking grubunun Simena Kalesi’nden Kekova manzarasını izleme şansını yakaladığını da söyleyen Antalya Doğa Sporları Kulübü Başkanı Turgut Onaral, “Manzarayı izlerken bu güzelliğe hayran kaldıkları her hallerinden belliydi” dedi. Onaral, Koreli konukların trekking sonrası düzenlenen yat turu ile batık şehir kalıntıları arasında tarihi yaşama fırsatı bulduklarını da sözlerine ekledi.
(SK-Y)
12.08.2010 17:33 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.