Son Haberler
27.05.2012 Pazar 07:04
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ANTALYA - TURNUVANIN GALİBİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI
30.06.2010 12:15
ANTALYA (İHA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘2. Birimler Arası Dostluk Futbol Turnuvası’ sona erdi. 1,5 aydır devam eden turnuvanın galibi İtfaiye Daire Başkanlığı oldu.
Vali Alaaddin Yüksel Spor Tesisleri’nde bu yıl ikincisi düzenlenen turnuva oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu. Müsabakaların son gününde oynanan final maçında İtfaiye Daire Başkanlığı ve Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Normal süresi 1–1 sona eren karşılaşmada kupayı penaltı atışları belirledi. Maç sonunda Temizlik İşleri’ni 5-3 yenen İtfaiye Daire Başkanlığı, turnuvanın galibi oldu. Üçüncülüğü Koruma Şube Müdürlüğü alırken, turnuvanın en centilmen takımı Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı oldu.
Dereceye giren takımlar kupalarını İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, turnuva tertip komitesi üyesi Hasan Kaçmaz ve Erol Erenler’den aldı. Büyük sevinç yaşayan itfaiyeciler tören sonrasında Cumhuriyet İtfaiye İstasyonu’na giderek kupa sevincini mesai arkadaşları ile paylaştı. Daire Başkanı Emin Pehlivan galip gelen takımı kutlayarak, “Bu bir dostluk turnuvasıydı. Geçtiğimiz ay da birimler arası voleybol turnuvasını da kazanmıştık. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün takımları mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi.
(SK-Y)
30.06.2010 12:12 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.