Son Haberler
27.05.2012 Pazar 08:28
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

AYDIN - AK PARTİ’Lİ KOÇ’TAN DİDİM’DE ‘EVET’ ZİYARETLERİ
14.08.2010 14:17
AYDIN (İHA) - AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, referandum çalışmaları kapsamında Didim esnafını ziyaret ederek, 12 Eylül’de yapılacak referandumda “evet” oyu istedi.
AK Parti Didim İlçe Teşkilatı referandum çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamında Didim’e ziyarete gelen AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini gezerek, esnaflarla ve vatandaşla sohbet ederken, referanduma da evet oyu istedi.
AK Parti’li Koç’a ziyaretleri sırasında AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk ve AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Gökhan Ökten eşlik etti. Koç ziyaretler kapsamında girdiği bir ayakkabı dükkânından işyeri sahibiyle sohbet edip bir çift ayakkabı alırken, SP İlçe Başkanı Mehmet Peçenle de kahvede oturup, sohbet etti.
Esnaf ziyaretleri sonrasında basına konuşan Atilla Koç, “Çalışmalarımız sürüyor; zaten vurulacak mühürde bile evet yazıyor, tabii ki de referandumda evet çıkması için çalışıyoruz” dedi.
(HÇ-MB-İK)
14.08.2010 14:13 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.