Son Haberler
27.05.2012 Pazar 11:11
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

AYDIN - MAVİŞEHİR 7. GELENEKSEL ŞİİR DİNLETİSİ HAZIRLIKLARI
14.07.2010 10:19
AYDIN (İHA) - Didim Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen “7. Geleneksel Mavişehir Şiir Dinletisi” 3 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.
Geçtiğimiz yıllarda Didim’de yaşayan ve tatillerini Didim’de geçiren bir çok şairin katıldığı şiir dinletisi öncesinde bir toplantı gerçekleştirildi.
Mavişehir Çamlık Kafeteryada; gerçekleşen toplantıya Yaşar Kara, Mustafa Töngemen, Tülin Karagöz, Remzi Akçin, Muzaffer Kılıç, Ali Gençli, Gül Arslan, Abdullah Kırkık, Bünyamin Özçetin’in katıldı.Y apılan toplantıda bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek olan “Şiir ve Türkü Dinletisi” programı hazırlandı. Toplantıda etkinlik yönetmeliği gereğince yürütme kurulu oluşturuldu.
Abdullah Kırkık, Bünyamin Özçetin, Yaşar Kara, Gül Arslan ve Ali Gençli’den oluşan yürütme Kurulu yaptığı toplantıda Abdullah Kırkık’ı kurul Başkanlığı’na getirdi. Abdullah Kırkık yaptığı açıklamada; “Didim'de yaşayan ve Didim'de tatillerini geçiren bir grup şairin gönüllü katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik programları hem ilçeyi hareketlendiriyor, hem de insanların kaynaşmasını sağlıyor. Tamamen gönüllülerden oluşan etkinlikle hem şiir severler bir araya gelecek hem de şairler birbirinden güzel şiirlerini okuyacak” dedi.
Kırkık, Didim ve çevresinde yaşayıp şiir yazan ve gecede okumak isteyenlerin önceden başvurmaları halinde programda yer verileceğini sözlerine ekledi.
(HÇ-MB-İK)
14.07.2010 10:15 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.