Son Haberler
27.05.2012 Pazar 11:54
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

AYDIN - ÜÇ LİONS KULÜBÜNDE DEVİR TESLİM
19.07.2010 09:56
AYDIN (İHA) - 118-R Yönetim Çevresine bağlı Aydın, Kuşadası ve Efeler Lions Kulüplerinin devir teslim töreni, Kuştur Club Tatil Köyünde düzenlenen yemekte gerçekleştirildi.
Yemeğe; üç kulübün yönetici ve üyelerinin yanı sıra Aydın Vali Yardımcısı Bestami Beyazıt Alkan, 118-R Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Erdal Eminoğlu, 118-R Yönetim Çevresi Geçen Dönem Genel Yönetmeni Yusuf Erkan, 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ahmet Aşır ve 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmen Yardımcısı Canan Dündar ve davetliler katıldı.
Yapılan törende eski başkanlar, kulüp sekreterleri ve saymanlar, görevlerini yeni seçilenlere devretti. Eski başkanlar madalyonlarını yeni başkanlara takarken, kulüp sekreterleri sembolik olarak kalem, saymanlar ise para teslim ettiler. Aydın Lions Kulübü Başkanı Süha Dinçer, madalyonunu eski başkan Halil Çetin’den alırken, Efeler Lions Kulübünde yeni başkan Naciye Dinçer, eski başkan Funda Uysal’dan, Kuşadası Lions Kulübü Başkanı Halil Tuna Yüksel ise eski başkan Olcay Ulusoy’dan madalyonunu alarak resmen göreve başladı.
Bu arada, ilginç bir durum ortaya çıktı. Aydın’daki iki Lions Kulübünün başkanları da Dinçer ailesinden çıktı. Aydın Lions Kulübü’nün Başkanı Süha Dinçer olurken, eşi Naciye Dinçer de Aydın Efeler Lions Kulübünün başkanı oldu. Devir teslim töreninin ardından ise Mihraç Türköz gitarıyla Lionsları coşturdu.
(ZH-MB-İK)
19.07.2010 09:53 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.