KAYSERİ (A.A) -
Süleyman Demirel Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Kayseri Meslek Yüksek Okulu öğrencisi İrfan Değirmenci (46) ile Halil Bayraktar Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunda okuyan kızı Özlem Değirmenci (21) birlikte kep atarak baba-kız mezun olmanın sevincini yaşadı.
İrfan Değirmenci, ''Kızımla birlikte mezun oluyoruz. Bu büyük mutluluk. Ben hem kendi mezuniyetimin mutluluğunu, hem kızımın mezuniyetinin mutluluğunu birlikte yaşıyorum. Herkese nasip olmaz böyle bir mutluluk'' dedi.
Özlem Değirmenci de ''Diğer arkadaşlarımdan farklı bir mutluluk yaşıyorum. Herkes kendi mezuniyetinin sevincini yaşarken, ben ve babam çifte mezuniyet mutluluğu yaşıyoruz. Bu çok farklı ve güzel bir duygu. Kendimi şanslı hissediyorum. Çünkü herkes babasıyla birlikte mezun olamaz'' diye konuştu.