Son Haberler
09.02.2012 Perşembe 12:46
USD 1,7480 EUR 2,3220 EUR/USD 1,3284 IMKB100   61411/%0,38
ISTANBUL Perşembe: -2°C/1°CCuma: -2°C/1°CCumartesi: -3°C/2°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

Bakan Ergin MHP ile görüştü
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, TBMM Adalet Komisyonu'nda bekleyen ve kamuoyunda, "Taş atan çocuklar" olarak anılan Terörle Mücadele Yasası'nda değişiklik öngören tasarı için MHP'nin destek ve önerilerini aldı. Tasarı, 18 yaş altında terör suçuna bulaşmış çocukların ceza indirimini ve çocuk mahkemelerinde yargılanması öngörüyor. MHP, sunulan tasarı hakkındaki çalışmaların ardından konuyu değerlendireceklerini bildirdi. 10.03.2010 13:56

 ANKARA (ANKA) - Adalet Bakanı Sadullah Ergin, TBMM Adalet Komisyonu'nda bekleyen ve kamuoyunda, "Taş atan çocuklar" olarak anılan Terörle Mücadele Yasası'nda değişiklik öngören tasarı için MHP'nin destek ve önerilerini aldı. Tasarı, 18 yaş altında terör suçuna bulaşmış çocukların ceza indirimini ve çocuk mahkemelerinde yargılanması öngörüyor. MHP, sunulan tasarı hakkındaki çalışmaların ardından konuyu değerlendireceklerini bildirdi.
Adalet Bakanı Ergin, Terörle Mücadele Yasası'nda değişiklik öngören tasarıya destek turlarının son durağını MHP'ye gerçekleştirdi.
Ergin ve AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır'ı ziyaret etti.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Ergin, "Turumuzun son durağı MHP'yi ziyaret ettik. Talep ve beklentilerimizi konuştuk. Tasarının üzerinde bir çalışma yaptıktan sonra düşüncelerini bizimle paylaşacaklar" dedi.
Şandır da yaptığı konuşmada, bu işin iktidarın sorumluluğunda olduğunu belirterek, "Yasama olarak her parti katkı vermek durumunda. Bizim daha önce bu konularda tekliflerimiz var onları da değerlendireceğiz. Ülkenin yeni bir gerilime düşmesine izin vermeden, bu çocukların topluma kazandırılmasına yardımcı olmalıyız" diye konuştu.
Turların ardından, TBMM Adalet Komisyonu Ahmet İyimaya'yı da ziyaret eden Bakan Ergin, tasarının önümüzdeki günlerde komisyon gündemine alınmasıyla ilgili görüşlerini aktardı.
Bakan Ergin, görüşmenin ardından yaptığı kısa açıklamada, "Siyasi partilerimizin değerlendirmelerini aldık. Kendi çalışmalarımızı da yaptık, bu konuda MHP'nin de bir çalışması var. Partilerimizden gelecek önerileri beklemeyi uygun görüyoruz" dedi.(ANKA)
(BK/ÖMR)

YORUMLARINIZ
osmanli - 10.03.2010 21:09
demokratik ortamlarda secilmis her pari birbirleriyle görüsebilmelidir. bu kendilerine oy veren halka saygi göstermektir.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1

Share on Facebook