Son Haberler
27.05.2012 Pazar 13:17
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

BALIKESİR - AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE BALIKESİR MİLLETVEKİLİ EDİP UĞUR EDREMİT’TE
05.08.2010 19:11
BALIKESİR (İHA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur, Balıkesir’in Edremit ilçesinde neden ‘evet’ diyeceklerini anlattı.
Çayiçi Caddesinde bulunan ilçe merkezinde basın toplantısı düzenleyen A. Edip Uğur, ‘evet’i anlatmak için yollara düştüklerini belirtti.
‘Evet’ demek için 40 nedenleri olduğunun altını çizen Uğur, şunları söyledi:
“Ak Parti ile bazı kesimler çok uğraşıyor. Ancak başarılı olamıyorlar. Çünkü Ak Parti gücünü halktan alıyor. Anayasa değişikliği ile ilgili broşür hazırladık. Tüm teşkilatlarımıza dağıtıyoruz. Halkımız neye ‘evet’ diyeceğini bilecek” dedi.
Toplantıda, Edremit Devlet Hastanesi’nde yaşanan sıkıntılar,halkın Kazdağı eski Devlet Hastanesi acil servisinin yeniden açılmasını konuları da dile getirildi.
Bu arada Uğur, Havran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ile Yatılı Bölge Okul temellerinin 2011 yılında atılacağının da müjdesini verdi.
Beraberinde ilçe başkanı İsmail Doğdu, partililer Güre Ak Parti belde başkanı Abdullah Can ile birlikte Balıkesir milletvekili A. Edip Uğur, esnafları gezerek broşür dağıttı.
(BT)
05.08.2010 19:07 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.