Son Haberler
27.05.2012 Pazar 12:55
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

BALIKESİR - BAYRAMLIKLARINI BEĞENMEYEN GENÇ KIZ İNTİHAR ETTİ
07.09.2010 14:22
BALIKESİR (İHA) - Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ailesinin kendisi için aldığı bayramlıkları beğenmeyen 13 yaşındaki N.Ö. intihar etti. Olay önceki gece saat 20.30 sırasında ilçenin Memiş Mahallesi Haşim ağa caddesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre bir mağazadan kendisi için satın alınan elbiseyi beğenmeyen N.Ö. anne ve babasıyla tartıştıktan sonra çıktığı teras katında kendini iple tavana astı. Olay sonrası terasa çıkan küçük kardeş B.Ö. ablasının iple asılı olduğunu görünce çığlık attı. Terasa çıkan aile genç kızı ipten kurtarılırken bir taraftan da ambulans çağrıldı. Burhaniye Devlet Hastanesi acil servisine getirilen genç kızın öldüğü belirlendi. Gazi İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olan genç kızın Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cesedi Memiş mahallesi camiinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Geriş mezarlığında göz yaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye katılan sınıf arkadaşları bir birlerine sarılarak ağladı. N.Ö.’nün intiharı okulunda da büyük üzüntüye neden oldu.
N.Ö.’nün okulun ilk öğrencisi olduğunu belirten Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bayraktar, “Başarılı bir öğrenciydi. 7 yıl önce açılan okulumuzun da ilk öğrencisiydi. Onun için numarası da bir di. Ölümüne çok üzüldük” dedi.
(SŞ)
07.09.2010 14:18 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.