GAZETEVATAN
PAZAR akşamı Kanaltürk’te yayınlanan Telegol’e bağlanan D.Bakır Başkanı Çetin Sümer ve Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı, yaşanan olayları masaya yatırdılar.. Sümer’in “Bursa’dan özür diliyorum. Siz de Bursa’da bize yapılanlardan dolayı D.Bakır’dan özür dileyin konuyu kapatalım” cümlesine Yazıcı’dan “Kulüp olarak size hiçbir şey yapmadık. Bursa’daki maçı izleyelim. Çetin Bey’in söyledikleriyle ölçülüyorsa 100 kere özür diliyorum” cevabı gelince yorumculardan Çakar, küplere bindi.
BAŞKANLAR SÖZ VERDİ
BİR anda kendini kaybeden Çakar, “Beyler hiç yakışıyor mu ya? İki tane büyük camianın başısınız. Dün D.Bakır ve Türkiye direkten döndük resmen. Dış güçler ve terörle bezenmiş bir olayda Türkiye bu kadar az yarayla kurtuldu. Hâlâ sürtüşüyorsunuz. Artık barışın, sineye çekin bazı şeyleri. Türkiye’de 20 yıldır oynanan oyunlar şu anda sizin üzerinizden sahne alıyor. Özür dileyin. Yemişim futbolu ya, yemişim D.Bakır’ı Bursa’yı. Olay futbol değil. Hâlâ‘ Niye aramadın, niye etmedin?’ Abuk sabuk işlerle uğraşıyorsanız” diye çıkışırken, iki başkan da bir inda ’süt liman’ oldular.
ÇAKAR’IN bu sözlerinin ardından söz alan Bursa Başkanı, “Ahmet hoca söylediklerinde çok haklı. Benim D.Bakır halkıyla sorunum yok. Kötü olaylar yaşandı. Umarım bir daha yaşanmaz. Önümüzdeki sene D.Bakır’la maçımız olursa üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız. Söz veriyorum” sözüyle, D.Bakır’ın patronu Sümer ise “Eğer ligde kalırsak bizi de tüm Türkiye görecek. Teşekkürler Yazıcı” ifadesiyle olayı kapattılar.
TAMAMI İÇİN TIKLAYIN