Son Haberler
27.05.2012 Pazar 20:06
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

BAYINDIRLIK VE İSKAN BAKANI MUSTAFA DEMİR, PARTİDEN AYRILMALARI DEĞERLENDİRDİ
02.07.2010 21:09
DENİZLİ (İHA) - Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti'den istifa eden eski bakanlardan İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu'nun istifa etmesinin ferdi kararı olduğunu, il başkanlarının ayrılmasının da güçlü teşkilat yapısı dışında bir amacı olamayacağını söyledi.
Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Denizli'de yapılacak Genel İdare Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere akşam saatlerinde Denizli'ye geldi. İlk olarak Denizli Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Demir, valilik şeref defterini imzaladı. AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve bazı partililerin de katıldığı ziyarette çalışmalar hakkında Vali Yavuz Erkmen'den bilgi alan Bayındırlık ve İskan Bakanı
Mustafa Demir, Denizli'nin kadastro çalışmalarında önemli mesafe katettiğini ve örnek bir il haline geldiğini söyledi. Başta Denizli Valiliği, Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların birlik içerisinde çalışarak başarıya imza attığını belirten Bakan Demir, bunun karşılığında Denizli Bayındırlık İl Müdürü olmak üzere 3 kişinin terfi ettirilerek başka illere atandığını söyledi.
Basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da cevaplandıran Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, eski bakanlardan İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu ve iki il başkanının partiden ayrılması ile ilgili olarak açıklamayı parti yönetiminin yapmasında yarar olduğunu belirterek, "Yaklaşık 6 yıl bakanlık yapmış bir arkadaşımız istifa etti. Ferdi özgürlük vardır. Kendisi açıklamayı yaptı, benim bir açıklama yapmam doğru olmaz" dedi. Bursa ve Mersin il başkanlarının ayrılması ile ilgili olarak
Bakan Demir, "İl başkanları görevden alınmış olabilir. Teşkilatçılık Adalet ve Kalkınma Partisi'nde önemlidir. Ben de kurucu il başkanlarından biriyim. AK Parti'nin 7-8 yılda ülkeye yaptığı hizmetleri görüyoruz. Nereden nereye gelindi. Bu kadar hizmet yapan bir partinin güçlü bir teşkilatı, olmazsa olmazıdır. İl başkanlığı yapmış bir milletvekili olarak bunu söylüyorum. Oralarda daha güçlü, daha farklı ve daha katkı sağlayabilecek bir teşkilat yapısı öngörülüyordur. Bunun dışında bir amacı olamaz" dedi.
Bakan Mustafa Demir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın nerede tatil yaptığı ve dinlenip dinlenmediği yönündeki bir soruya ise, "Başbakanımız dinlenirken bile çalışır. Hem dinlenir hem çalışır. Sağlıklıdır, gayet iyidir. Mutlaka onun dinlenmesinden sonra, eğer dinleniyorsa tabii benim de fazla bilgim yok. Ulaşıldıktan sonra ne yararlı hizmetleri ortaya çıkaracağını görürüz" dedi.
Denizli Valisi Yavuz Erkmen ziyaretin anısına Bakan Mustafa Demir'e plaket verdi. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir daha sonra Denizli Belediyesi'ne giderek Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi ziyaret edip, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
(AV-EA-Y)


02.07.2010 21:08:42 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.