Son Haberler
27.05.2012 Pazar 20:20
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

BİTLİS - AYŞENUR TATVAN'IN GURURU OLDU
09.07.2010 17:26
BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Uluer İlköğretim Okulu öğrencisi olan Ayşenur Kuldaş, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 100 sorunun tümünü doğru cevaplayıp 500 puan alarak ilçenin gururu oldu.
Başarısında en büyük rolün FEM Dershanesi'nden geldiğini belirten Kuldaş; ailesine ve okul öğretmenlerine de çok şey borçlu olduğunu söyledi. Kuldaş, "Çok çalıştım ve zamanımın çoğu dershanede geçti. Arkadaşlarımız ile birlikte dershanede ekip halinde çalışıyorduk. Sorular bana hiç yabancı gelmedi. Çıkan tüm sorular, sanki daha önce çözdüğüm sorulardı. Sadece İngilizce dersinden iki, fen dersinden de bir soruda zorlandım, diğer sorular bana çok kolay geldi. Elde ettiğim başarıdan dolayı çok mutluyum" dedi.
Tatvan Belediyesi'nde işçi olarak çalışan baba Kasım Kuldaş; başarısından dolayı öncelikle kızı Ayşenur'u kutladığını belirterek, dershane ve okulda öğrencinin eğitimine büyük önem verdiğini ve evde de tek başına çalışarak gayret gösterdiğini, söyledi.
(ST-MET-Y)
09.07.2010 17:23 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.