Son Haberler
27.05.2012 Pazar 17:55
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

BODRUM'DA TATİLDEYKEN SBS 3.'SÜ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ
08.07.2010 16:01
MUĞLA (İHA) - Bodrum'da tatildeyken Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Türkiye 3.'sü olduğunu öğrenen Umutcan Gölbaşı, yurt dışında okumak istediğini, meslek seçimi konusunda henüz karar vermediğini söyledi.
Bodrum'da tatildeyken sonucu öğrenen İstanbul Çekmeköy'deki Özel Alev İlköğretim Okulu öğrencisi Umutcan Gölbaşı, birinci olmayı beklediğini belirterek "Bu durumdan biraz mutsuzum" dedi.
Annesi Hüsne Gölbaşı'nın jeoloji mühendisi, babası Gökten Gölbaşı'nın ise doktor olduğu öğrenilen Umutcan Gölbaşı, "Ailem beni motive etti. Destekledi hep, başarıya doğru ilerletip yol gösterdi. Okul ve dershanemdeki rehber öğretmenlerimde bana yardımcı oldu. Okulumda derslerimi öğrendim, dershanede pekiştirdim. Mesleğimi seçmedim bu konuda aklımda bir düşünce yok" diye konuştu.
Sonuçlar açıklanıncaya kadar birinci olmayı bekleyen Umutcan Gölbaşı, "Ne yalan söyleyeyim. Bu durumdan biraz mutsuzum. Ama düzeltileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Anne Hüsne Gölbaşı ise, "Oğlum 6. 7. ve 8. sınıfta okul birincisi olarak mezun oldu. 6 ve 7 de 500 tam aldı. Bu yılda 500 tam puan alması gerekirken, not ortalamasıyla ilgili bir sıkıntı yaşadık. Ortalama yanlış girilmiş ya da sistemde kaynaklı bir durum var. Okul müdürümüzü aradık bilgilendirdik. Umutcan'ın sıkıntısı giderileceğini düşünüyoruz. Bütün sorulara tam ve doğru cevap verdiği halde, okul birincisi 500 tam puan yapamıyor. Okul müdürümüz bakanlığı bilgilendirdiğini söyledi. Sistemden kaynaklı
bir durum var diye düşünüyoruz. Yinede çok mutluyum. Oğlum benim gönlümün birincisi" şeklinde konuştu.
(OU-ÖZ-Y)
08.07.2010 16:00:41 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.