Hayaller de rüyalar da bir gerçektir.İşte ben bugün bu gerçekliğin içinde dolaşacağım.45yıldır babamı çok özledim.Neredeyse I9 yıl birlikte yaşadığım bu adam yaşamıma damgasını vurmuş.Tam onun dediği gibi onun istemediği şeyleri yapamadım.İsmine ve sevgisine aşırı saygı d6uydum.O sonsuz gibi duran sevgiyi de hiçbir yerde bulamadım.
O sevgi yaşamımda bir abide gibi bana enerji verdi.Duygu verdi, onurlu olmayı öğretti.Yaşamı şiirlerle doldurdu..Şarkılarla süsledi.Babam bana bunları bıraktı..
Annem kaya gibi bir kadındı.Hep kendi kuralları ve parası ile yaşadı.Hiç ödün vermedi.Doğruluğu, dürüstlüğü, temizliği,saygıyı, yardımı, aileyi,öğretti..
Bayramlar onlarla güzeldi.Şimdiki kuşak , benim gezdiğim yerlerde gezemiyor.Onlar hızlı iletişim ile aşkın bile tadını bilmiyorlar.İletişim toplumu onları mutlaka ulaştırıyor.
Ama benim dünyamda iletişim çalışmıyor.Anneme, babama , ölen çok sevgili dostlarıma, arkadaşlarıma ulaşamıyorum.Onları hayallerimde yaşatabiliyorum.Hayaller de bir gerçektir.Mutlaka.Ben bu bayramda onlarla olacağım.
En güzel bayram buralarda..