Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 00:38
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

BULAŞIK YIKATMAK İSTEYEN MÜDÜRÜNÜ ÖLDÜRDÜ
14.07.2010 11:30
BURSA (İHA) - Bursa'da sosyal tesiste garson olarak çalışan bir kişi, kendisine bulaşık yıkatmak isteyen müdürünü öldürdü.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Caddesi üzerindeki bir sosyal tesiste meydana geldi. İddiaya göre kayınpederinin işletme sahibi olduğu tesiste garson olarak çalışan Okan O. (24) ile 10 gün önce bu tesise müdür olarak atanan Murat Karagöz (38) arasında sık sık tartışma çıkıyordu. Karagöz'ün Okan O.'ya tesislerin bulaşıklarını yıkatmak istemesiyle şahıslar arasında yine münakaşa çıktı. Garson olarak çalıştığını ve tesislerin bulaşıklarını yıkamanın kendisinin görevi olmadığını
söyleyen şahıs, müdürü ile kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine Okan O., mutfaktan aldığı bıçakla müdürünü koltuk altından yaraladı.
Ağır yaralanan Karagöz, olay yerine çağrılan ambulansa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifadesinde, "Yeni gelen müdür, geldiği günden beri bana amele muamelesi yapıyordu. Benim yapmak istemediğim işleri bana yaptırmaya çalışıyordu. En son bana tesislerin bulaşıklarını yıkatmaya kalktı. Ben de dayanamadım ve bıçakladım" dedi.
Zanlı adliyeye sevk edilirken, basın mensuplarının, "Pişman mısın?" sorusunu cevapsız bıraktı. Zanlının emniyetten çıkarken sakız çiğnemesi ve rahat tavırlar sergilemesi dikkati çekti.
(ET-MŞ-GS-Y)
14.07.2010 11:29:58 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.