Son Haberler
27.05.2012 Pazar 20:40
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

BURSA - AK PARTİ GEMLİKLİ ROMANLARLA BULUŞTU
16.08.2010 15:11
BURSA (İHA) - Anayasa paketinin oylanacağı referandum öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Gemlik İlçe Başkanlığı üyeleri, Roman vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu.
Mustafakemalpaşa, Karacabey, İznik ve Yenişehir'deki Roman derneği üyelerinin bulunduğ iftar, renkli görüntülere sahne oldu. AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Oktay Kahveci, Gemlik'te Romanlar ile her zaman görüştüklerini, karşılıklı sevgi ve dostane tutumlarla güzel işler başardıklarının söyledi. Daha demokratik ve özgür Türkiye için sivil anayasaya ihtiyaç olduğunu belirten Kahveci, halk oylaması öncesi çalışmalara hız verdiklerini söyledi. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'nin önemli bir dönemeçten geçtiğini ve vatandaştan yana bir anayasaya ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Gemlik Romanlar Derneği Başkanı Ergün Taşoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kez Romanlar'a önem verdiğini kaydetti.
AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Roman vatandaşların 2. sınıf insan muamelesi görmesine izin vermeyeceklerini belirterek, "Romanlar, her zaman vatanına ve bayrağına sahip çıktı. Devlete isyan etmediler. Kurtuluş Savaşı'nda omuz omuza mücadele eden bu insanların eli öpülmeli" dedi.
(YS)
16.08.2010 15:07 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.