Son Haberler
27.05.2012 Pazar 21:49
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

BURSA - MUSTAFAKEMALPAŞA EMNİYETİNDEN VATANDAŞA UYARI
28.08.2010 11:16
BURSA (İHA) - Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, şehirde perşembe ve hafta sonu hırsızlık olaylarının arttığını belirterek, vatandaşların olası olaylarda 155 Polis İmdat telefonunu araması gerektiğini söyledi.
Emniyet Müdürü Zafer Ersin makamında düzenlediği basın toplantısında, Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Türk, Başkomiser Ayhan İleri ve Toplum Destekli Polis (TDP) memurları hazır bulundu. Ersin, Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Toplum Destekli Polis (TDP) uygulamasının başlamasından bugüne kadar 8 mahallede halkı bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini vurguladı.
Hırsızlık olaylarına adı karışanların yüzde 65'inin ilçe dışından geldiğini kaydeden İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, "Güvenlik güçlerimiz son 7 ay içerisinde sokakta şüpheli olarak gördüğü 749 kişiyi sorguladı. Sorgulanan 749 kişiden 345 kişinin hırsızlıktan kayıtlı olduğu tespit edildi. Bu tespit ile bu kişilerin suç işlemesine aman vermeden, suç işlemenin önüne geçilmiş oldu. Hırsızlık olayları ilçemizde genelde, maalesef perşembe günleri ve hafta sonraları gerçekleşiyor. İlçenin büyük alışveriş pazarının perşembe günü kurulması, bu sebeple vatandaşların alışveriş için pazarda olması hırsızların işini kolaylaştırıyor. Halkımız bu konuda duyarlı olmalı, gerekli önlemleri almalı. '155 Polis İmdat' telefonu halkımızın ücretsiz olarak hizmetinde. İster cep telefonundan aransın, isterse sabit telefondan aransın, 155 Polis İmdat telefonu ücretsizdir. Vatandaşlarımız 155 Polis İmdat telefonunu gece gündüz çekinmeden arayabilir" dedi.
(AHT-YS)
28.08.2010 11:12 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.