Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 00:10
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

BURSASPOR İÇİN ANI DUVARI
09.08.2010 13:50
BURSA (İHA) - Bursaspor'un Turkcell Süper Lig'de şampiyon olarak bir ilke imza atması sebebiyle Nilüfer Belediyesi, yeşil beyazlı takım için dev bir anı duvarı yaptırıyor.
Belediye meclisinin haziran ayında aldığı karar gereği Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda duvara monte edilecek ve toplam 32 metrekare alanı kaplayacak olan anı duvarı için çalışmalar başladı. Bursa Nar Sanat Seramik Grubunun hazırladığı çalışmayı yerinde inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, panonun Bursa'daki en büyük seramik duvar panosu olacağını söyledi.
32 metrekarelik seramik panoda Bursaspor'u temsil eden logo, şampiyonluk kupası, timsah ve futbol topunun yer alacağını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, "FSM Bulvarı'nda Acıbadem Hastanesi köşesindeki duvarı Bursaspor anı duvarı yapacağız. Bu duvara yönetim, teknik heyet ve futbolcuların adını kazıyacağız. Böylece bu başarıya manevi desteğimizi vermiş olacağız. Bursaspor'a sahip çıkmak hepimizin görevidir" dedi.
Bursaspor anı duvarının detayları hakkında bilgi veren Bursa Nar Sanat Seramik Grubu kurucu üyesi Huri Aykut da, çalışmaların 10 seramik sanatçısı tarafından yürütüldüğünü ve 55 günde tamamlanacağını kaydederek, yerine monte edilecek anı duvarının yeşil-beyaz renklerdeki ışıklarla süsleneceğini söyledi.
(MŞ-YS-EYB-EYB-S)
09.08.2010 13:50:11 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.