Son Haberler
27.05.2012 Pazar 21:07
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

Can Yücel anıldı
Şair Can Yücel, ölümünün 11. yıl dönümünde Muğla'nın Datça ilçesindeki evinde ve mezarı başında anıldı. 12.08.2010 18:46

DATÇA (A.A) - 
     Datça Edebiyat Günleri etkinliği kapsamında düzenlenen anma töreninde ilk olarak katılımcılar, Eski Datça Mahallesi'nde bulunan şairin evini ziyaret etti. Ziyarette Yücel'in evini gezen sevenleri, anı defterine duygularını yazdı.
     Anma programı kapsamında Can Yücel Kahvesi'nde, Ataol Behramoğlu, Koray Feyiz, Çetin Öner, Faruk Şüyün ve Can Yücel'in kızı Güzel Yücel'in konuşmacı olarak katıldığı ''Öyle Rüzgar Esiyor Ki Bu Datça'da'' isimli söyleşi gerçekleştirildi.
     Güzel Yücel, söyleşinin açılışında yaptığı konuşmada, ''Babamı anlatmak çok zor. Çok birikimli, çok yürekli insandı ve bir o kadar da sadeydi. Babam hep çocuklara 'Yaptığınız işi iyi yapın, yaşamınıza geçirin onu' derdi. Bizi de öyle yetiştirdi'' dedi.
     Söyleşinin ardından Can Yücel'in mezarı başında anma töreni yapıldı.

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.