Son Haberler
27.05.2012 Pazar 22:32
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ÇANAKKALE - İŞADAMINDAN PERSONELİNE VE ÇAN HALKINA İFTAR YEMEĞİ
18.08.2010 08:20
ÇANAKKALE (İHA) - Çanlı İşadamı Habil Dönmez, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim ve denetim kurulu tarafından bu yıl beşincisi organize edilen “Geleneksel Esnaf İftar Çadırı”nda, iftar yemeği verdi.
İşadamı Habil Dönmez’in ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine, Kaymakam Hasan Gözen, eşi Şükran Gözen ve kızları başta olmak üzere ilçedeki daire müdürleri, sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Yemek duasının ardından iftar yemeğinde bir konuşma yapan işadamı Habil Dönmez, iftar yemeklerinin İslam aleminin güzel bir geleneği olduğunu vurguladı. Dönmez, “Bu güzel geleneği daha nice yıllarda sürdüreceğiz” diyerek, iftar çadırını kuran Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Güner ve yönetim kurulu üyeleri ile yemeğe katılanlara teşekkür etti.
Yemeğe katılanlara çorba, köfte, pilav, Kemalpaşa tatlısına oluşan mönü ikram edildi.
(GŞ-AÖ)
18.08.2010 08:16 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.