Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 03:39
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ÇORUM - ÇORUM GARNİZON KOMUTANI BÖLÜK'TEN GAZETECİLER CEMİYETİ'NE VEDA ZİYARETİ
17.07.2010 13:02
ÇORUM (İHA) - Jandarma Genel Komutanlığı Personel Daire Başkanlığı emrine atanan Çorum Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Eyüp Bölük, Çorum Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen ve cemiyet yöneticileri ile bir süre görüşen J. Kd. Alb. Eyüp Bölük, Çorum'da 13 Temmuz 2008 tarihinde göreve başladığını belirterek, görev yaptığı iki yıllık süre içerisinde çok güzel hizmetler yapma fırsatı bulduğunu söyledi.
Bölük, "Çorum'da görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. Çorum'a layık bir şekilde hizmet edebilmek için elimden gelen gayreti gösterdim" dedi.
Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Eyüp Bölük, Çorum-Ankara girişinde bulunan Akıncılar Kışlası'nın bölgedeki acemi erlerin eğitim göreceği Bölge Kısa Dönem Acemi Eğitim Merkezi haline geldiğini bildirdi. Kısa dönem erlerin 1 Ağustos itibariyle gelmeye başlayacaklarını dile getiren Albay Bölük, Çorum'a her dönem 350-400 civarında kısa dönem acemi er geleceğini sözlerine ekledi.
Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen de Eyüp Bölük'ün Çorum'dan memnun bir şekilde ayrılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, "Hizmetlerinizden dolayı müteşekkiriz. Yeni görevinizde başarılar dileriz" dedi.
(MMY-BÖ-CMH-Y)
17.07.2010 13:01:54 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.