Son Haberler
10.02.2012 Cuma 01:39
USD 1,7550 EUR 2,3310 EUR/USD 1,3282 IMKB100   60162/%0,00
ISTANBUL Cuma: -1°C/3°CCumartesi: -1°C/5°CPazar: 1°C/6°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

DSP'nin ilk "Hayır" mitingi Pazar günü
Referandumda "hayır" kampanyası çerçevesinde 59 il gezen DSP Genel Başkanı Masum Türker, ilk mitingini 5 Eylül Pazar günü Trakya'da yapacak. Türker daha sonra Eskişehir ve Bartın'da yapılacak mitinglerde halka seslenecek. -DSP'li yöneticilerin vatandaşlarla bire bir yaptığı anketin sonucunda ise yüzde 53 hayır çıktı. 01.09.2010 09:23


ANKARA (ANKA) - Referandumda "hayır" kampanyası çerçevesinde 59 il gezen DSP Genel Başkanı Masum Türker, ilk mitingini 5 Eylül Pazar günü Trakya'da yapacak. Türker daha sonra Eskişehir ve Bartın'da yapılacak mitinglerde halka seslenecek.
12 Eylül'de oylanacak Anayasa değişikliği paketi için salon ve açık hava toplantıları düzenleyen DSP Genel Başkanı, önümüzdeki günlerde üç miting yapacak. Türker, ilk mitingini 5 Eylül Pazar günü Trakya Çerkezköy Kapaklı'da saat 17.30'da düzenleyecek. DSP Genel Başkanı, 6 Eylül Pazartesi günü Eskişehir'de Odunpazarı Meydanı'nda saat 18.00'de, 7 Eylül Salı günü de Bartın'da saat 16.00'da yapılacak miting de halka seslenecek.

-DSP KENDİSİ ANKET YAPTI-

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, ANKA'ya yaptığı açıklamada 4 ekiple Türkiye'yi dolaştıklarını ve vatandaşlarla bire bir anket yaptıklarını söyledi. Yaptıkları anket sonucunda yüzde 53 hayır çıkacağını vurgulayan Erçelebi, şöyle dedi:
"Türkiye'yi dolaşıyoruz. Gittiğimiz yerlerde rapor tutuyoruz. Vatandaşla yüz yüze konuşuyoruz. Bire bir anket yaptık. DSP'nin bire bir kendi yaptığı ankette "hayır' çıktı. Şu andaki durum 45-55 arasında gidiyor. Yüzde 45 evet, yüzde 55 hayır. Üç büyük şehirde ise "hayır' çıkıyor."(ANKA)
(MG/ÖMR)

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.

Share on Facebook