Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 06:34
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

DÜZCE - ÇAMKÖY ARAZİSİ İGM TARAFINDAN TEKRAR GÖRÜŞÜLECEK
06.08.2010 16:12
DÜZCE (İHA) - Düzce'nin Çamköy Mahallesinde Romen vatandaşlar için konut yaptırılması planlanan İl Özel İdaresine ait olan ve kullanılması için TOKİ'ye bedelsiz devri söz konusu arazinin TOKİ tarafından yapılması düşünülen konut projelerinin tahsis şeklinin belirlenmediği ve bu konu ile ilgili çalışmaların tamamlanmadığı gerekçesiyle tekrar görüşülmek üzere İGM'ye sunulmasına karar verildi.
İl Genel Meclisinin, 2010 yılı Temmuz ayı toplantısında Plan Bütçe ve Bayındırlık Komisyonlarına havale edilen İl Özel İdaresine ait Çamköy Mahallesi hudutları dahilinde bulunan 159 nolu parselde kayıtlı 33 bin 720 metrekare yüzölçümlü taşınmazın Roman vatandaşlara yönelik konut üretilmek üzere TOKİ'ye bedelsiz devri konusu komisyonlarca incelenerek karar İGM Ağustos ayı 5. oturumunda meclise sunuldu. sunulan raporda "Komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde, TOKİ tarafından yapılması düşünülen konut projelerinin tahsis şeklinin belirlenmediği ve bu konu ile ilgili çalışmaların tamamlanmadığı için komisyonumuz konu ile ilgili karar verememiştir. Bu nedenle komisyon raporumuzun bu doğrultuda kabul edilerek, konunu tekrar görüşülmesi talebimizle İGM sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir" denildi.
Raporun okunmasının ardından konunun İGM tarafından tekrar görüşülmesi kararı oylamaya sunulurken karar oy çokluğuyla kabul edildi.
(AY-İÇ)
06.08.2010 16:08 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.