Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 07:36
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

DÜZCE - SAĞLIK-SEN DÜZCE ŞUBESİNDEN AKÇAKOCA DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİNE ZİYARET
19.07.2010 10:52
DÜZCE (İHA) - Sağlık-Sen Düzce Şubesi tarafından Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzman Dr. Ayhan Türkmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
Ziyarete Düzce Şube Başkanı Bülent Güleç, Şube Mali Sekreteri Mustafa Mumcu, Şube Teşkilat Sekreteri Faruk Eroğlu ve bir dönem sendikanın ilçe temsilciliği görevini yürüten Akçakoca Devlet Hastanesi Başhemşiresi Mihraciye Kuzu bulundu.
Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Bülent Güleç, Düzce'de yaklaşık 2 yıl öncesindeki soruşturmalar sonucu ile görev yerleri değişen personellerin olması neticesinde, sağlık kurumlarında çalışan personellerde huzurlu bir iş ortamı ve güven bunalımı yaşandığını, ve bu durumun halen de süregeldiğinden çalışanların huzursuz ve mutsuz olduğundan tayin ve görev yeri değişikliği gibi başkaca arayışların olduğunu söyledi.
Güleç, Düzce'de bilhassa en tepeden olmak üzere en aşağıya kadar sağlığı yönetenlerin bu güven ortamının oluşması ve oluşturulmasında karnesinin zayıf olduğunu belirterek, "Mum dibine ışık vermez misali bu güven ortamının oluşmasında mum'un bibine de ışık vermesi adına yöneticilere büyük işler düşüyor. Gelinen süreçte maalesef bunun görmezden geliniyor. Başhekimimizden Akçakoca Devlet Hastanesi çalışanları adına beklentilerimiz büyük. Sağlık hizmeti bir bütünlük arz ediyor. Hekiminden memuruna ve hizmetlisine kadar ekip ruhuyla çalışılılıyor. Bu nedenle ortak paydalarda buluşup çalışanların hak ve menfaatleri adına birlik olmak gerekiyor" dedi.
Başhekim Uzm. Dr. Ayhan Türkmen'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu görevi en layıkı ile yürütmeye çalışacağız. Ancak herkese bu noktada görevler düşüyor. Kapımız her sağlık çalışanı ve onları temsil eden sendikalara sürekli açık. Sorun ve sıkıntıları aşmada herkesten katkı bekliyoruz. Yöneticisinden çalışanına herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiği iyi bir ekip ile bütün sorunlar aşılabilir" diye konuştu.
(AY-İÇ)
19.07.2010 10:49 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.