Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 07:36
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

DÜZCE - SBS'DE BAŞARIYA ÖDÜL
12.07.2010 12:41
DÜZCE (İHA) - Düzce Valisi Vasip Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer SBS'de Düzce'de ilk 10'a giren ve 500 tam puan alan öğrencileri ödüllendirdi.
Düzce'de SBS'de başarı elde eden öğrenciler ödüllendirildi. Öğrenciler için ilk tören Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Milli Eğitim Müdürü Sezer, 8 sınıflarda 5 öğrencinin 500 tam puan aldığını belirterek, "SBS'de ilimizde ilk 10 girmiş öğrenciler ile son yapılan SBS sınavında 500 tam puan yapan öğrencilerimizin başarısı bizleri mutlu etmiştir. Bu anlamda ilk olarak çok çalışan öğrencilerimize, onları yetiştiren ailelerine, öğretmenlerine ve idarecilerine çok teşekkür ediyorum. Aynı başarılarının orta öğretimde de devam etmesini diliyorum" dedi. Konuşmanın ardından 11 öğrenciye çeşitli hediyeler verdi.
Milli Eğitim'de düzenlenen törenin ardından Vali Vasip Şahin, başarı öğrencileri ödüllendirdi. Vali Şahin "SBS il sonuçları açıklanmadı açıklansaydı Düzce'nin geçen yıldan çok daha iyi bir yerde olacağına inanıyorum. Benim için burada ki öğrencilerin hepsi benim için birinci. Sizlerin başarısı gelecekte ki arkadaşlarınızı da sevk ve heyecan oluşturacaktır" şeklinde konuştu.
Vali Şahin, Düzce'de okullaşma oranının Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından Vali Vasip Şahin son sınavda 500 tam puan alan ve Düzce'de ilk onun içine giren Çağatay Yürekli, Mustafa Döger, Elif Çetinkaya, Nazır Bilal Yavuz, Bekir Keleş, Şeytmus Berat Geyik, Muhammet İhsan Şahin, Bahaettin Güçlü, Tunahan Şanlı, Sibel Kaçmaz ve Nurseli Kara'ya hediyeler verdi.
(AY-İÇ)
12.07.2010 12:37 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.