Son Haberler
09.02.2012 Perşembe 23:58
USD 1,7550 EUR 2,3310 EUR/USD 1,3282 IMKB100   60162/%-1,69
ISTANBUL Cuma: -1°C/3°CCumartesi: -1°C/5°CPazar: 1°C/6°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

Elysee Sarayı'nda ihanet rüzgârları
Fransa, Cumhurbaşkanı Sarkozy ile büyük aşkla evlendiği eski model ve şarkıcı eşi Bruni'nin karşılıklı olarak birbirlerini aldattığı iddialarıyla çalkalanıyor 11.03.2010 10:53

RADİKAL - Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile eski model ve şarkıcı eşi Carla Bruni birbirlerini aldatıyor mu? Fransız Le Journal du Dimanche gazetesinin internet sitesindeki habere göre Bruni, şarkıcı Benjamin Biolay’le birlikte. 43 yaşındaki Bruni ve Biolay daha önce birlikte de yaşamış. Gazete, Bruni ve Biolay’in uzun süredir yakın arkadaş olduklarını, Biolay’in first lady’nin 2008’de yayımlanan albümüne de katkı sunduğunu yazdı. İddiaya göre ikili birkaç hafta önce birlikte Tayland’a tatile bile gitmiş. Ancak Sarkozy, Bruni’yi Paris’e çağırınca tatili erken sonlandırmışlar. 55 yaşındaki Sarkozy’ninse 40 yaşındaki Çevre Bakanı, karateci ve evli Chantal Jouanno’yla sevgili olduğu söyleniyor. 

İddiaların ilk ortaya atıldığı yer mikroblog sitesi Twitter’dı. Journal du Dimanche da yer verince dedikodular ciddiye alınmaya başlandı. Dedikodu daha sonra çok sayıda blog ve haber sitesinde yayılmaya başladı. 

 

İkisi de sabıkalı! 

Sarkozy de, Bruni de önceki ilişkileri sürerken başkalarıyla da birlikte olmuştu. Bruni’nin eski sevgilileri arasında Mick Jagger, Eric Clapton, Donald Trump gibi ünlü isimler var. 

Sarkozy de ilk eşi Marie-Dominique Culioli’yle evliyken Cecilia Ciganer-Albaniz’le beraber olmaya başlamış, sonra da onunla evlenmişti. Çift, ikinci eş Ciganer-Albaniz, Sarkozy’nin cumhurbaşkanlığı seçim kampanyaları sırasında, ABD’li gazeteci Richard Attais’le birlikte olmaya başlayınca ayrılmıştı. 

Elysee Sarayı sözcüsü Sarkozy-Bruni ilişkisi üzerine dönen dedikodulara dair kesinlikle yorum yapılmayacağını açıkladı. Çift evlendiğinden beri, basında çıkan yorumlar Bruni’nin ‘tekeşlilikten’ çabuk sıkılacağı, evliliğin de ancak Sarkozy’nin cumhurbaşkanlığı boyunca süreceği yönünde olmuştu. Sarkozy ve Bruni, Kasım 2007’de, tanıştıktan üç ay sonra evlenmişlerdi. 

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.

Share on Facebook