Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 07:12
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

Emine Erdoğan dünyaya yalvardı
Pakistan'daki selden zarar gören bölgeyi gezen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ''Bir başbakanın eşi olarak dünyaya yalvarıyorum, gerçekten durum çok kötü. Bu felakete kör ve sağır kalmasınlar'' dedi. 03.09.2010 13:38

SUKKUR (A.A) -     Pakistan'da selden en fazla etkilenen güney bölgesini ziyaret eden Emine Erdoğan, Sukkur'a geldi. Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Devlet Bakanları Egemen Bağış ve Selma Aliye Kavaf ile selden etkilenen bölgeyi helikopter ile inceledi.
     Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra Sağlık Bakanlığının selzedeler için kurduğu Sahra Hastanesini de ziyaret etti. Erdoğan, ziyareti sırasında hastanede tedavi gören bir hasta ve yakını ile de bir süre sohbet etti.
     Emine Erdoğan, Sahra Hastanesi'ni ziyareti sırasında gazetecilerin sorusu üzerine, sel felaketinin bir ülkeyi nasıl esir aldığını gördüğünü belirterek, binlerce dönüm arazinin sular altında kaldığını, hayvanların telef olduğunu, buradaki çocukların, kadınların insanların çok büyük sıkıntılar ile karşı karşıya kaldığını anlattı.
     Erdoğan, ''Öldüler, ölüyorlar, bunlar da gidecek yardım elimizi uzatmazsak. Bunun için bir şeyler yapmak lazım. Umarım insanlık ölmemiştir. Herkes bu mübarek ramazan ayında elinden gelen her yardımı yapar. Bir başbakanın eşi olarak dünyaya yalvarıyorum, gerçekten durum çok kötü. Bu felakete kör ve sağır kalmasınlar'' diye konuştu.
     Buradaki incelemesinin ardından çocuk merkezi haline dönüştürülen bir çadırı da ziyaret eden Emine Erdoğan, çocuklarla yakından ilgilendi, ''Korkmayın biz sizin yanınızdayız'' dedi.

YORUMLARINIZ
ALPEREN - 03.09.2010 15:09
PAKİSTAN 'A BİZİM CAN BORCUMUZ VAR.ONLAR MİLLİ MÜCADELE YILLARINDA KENDİ SIKINTILARINI BİR KENARA BIRAKARAK BU MİLLETE EN YÜKSEK SEVİYEDE YARDIM ETTİLER.AMA BU MİLLETİN TEMSİLCİSİ OLARAK HİÇ ALAKASIZ BİRİSİNİN BU İŞİ ORGANİZE ETMESİNİN NE KADAR DA ANLAMLI OLDUĞU ORTADA,BU DEVLETİN BAKANI ,BAŞBAKAN YARDIMCILARI NERDE NE İŞ YAPARLAR.BU KONUDA DA ONLARIN DEVREYE GİRMESİ LAZIM .AYNI SIKINTI YILLARDAN BERİ IRAKTA DA MEVCUT OLDUĞU HALDE NEDEN TEPKİSİZ KALDIKLARINI KENDİ VİCDANLARINA BIRAKIYORUZ.
C.Ark - 03.09.2010 14:15
Kamer amca haklı hani sıfatla hangi parayla geziyorsun
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1