Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 14:21
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

GELİNLER DAMATLIK PEŞİNDE
05.07.2010 11:25
İSTANBUL (İHA) - Giyim mağazaları ürün satışlarını arttırmak ve yeni koleksiyonlarını tanıtmak adına akla hayale gelmedik kampanyalar düzenliyor. Bunun son örneği, Theorie giyim mağazaları zinciri tarafından "Bu Fırsat 40 Yılda Bir Gelir" slogan ile bir damatlık takım elbise alana, anında altın bilezik hediye kampanyası.
Theorie mağazaları Genel Koordinatörü Fahri Çakır yaptığı açıklamada, "Maksat reklam olsun, yeni geliştirdiğimiz damatlık kreasyonunu ile varolduğumuz piyasada yeni fırsatlar sunuyoruz. Bu konuda iddialıyız. Damatlık takım elbise alana anında altın bilezik hediye ederek ürünümüzün kendi reklamını kendisinini yapmasını hedefledik" dedi.
Kampanyalara yeni bir boyut getirdiklerini belirten Çakır, "Ürünümüzü son günlerin gözde yatırım aracı olan altın ile taçlandırdık. 3-18 Temmuz tarihleri arasında sürecek kampanyamız stoklar ile sınırlı değil. Bu kampanya haricinde mağazamızı ziyaret eden müşterilerimize diğer reyonlarımızda sürpriz kampanyalarımız da bulunmakta" diyerek, kampanyanın büyük ilgi görmesini beklediklerini sözlerine ekledi.
(ÖK-ÖK-Y)
05.07.2010 11:24:57 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.