Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 14:23
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

GENÇ BAYANLAR YAZ TATİLİNDE BASKETBOL ÖĞRENİYOR
26.07.2010 17:06
GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden yaz kurslarında bayan sporcular basketbol öğreniyor.
Çalışmalarını hafta içerisinde antrenörler nezdinde sürdüren sporcular temel top teknikleri ve el becerisi öğreniyor.
Basketbol öğrenerek yaz tatilini değerlendirdiklerini belirten sporcular yaşıtlarına da spor yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyor.
Basketbolun başlangıç hareketlerini öğrendiklerini kaydeden Büşra Patla isimli sporcu, hocamız bizlere turnike, ve belirli temel top tekniklerini gösteriyor. Bunun yanında stop atışı ve kayma hareketlerini de öğrendik" dedi.
Antrenmanların aralıksız bir şekilde sürdüğünü anlatan Patla, "Bu spor bize çok büyük fayda sağlıyor. Aynı zamanda gelişimimizi de etkiliyor. Boyumuzun uzamasında bize yardımcı oluyor. Tatilde bu sporu öğrenerek boş zamanımızı değerlendirmiş oluyoruz. Arkadaşlarımıza buraya gelip spor yapmalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.
Merve Can isimli sporcu da antrenmanların çok güzel geçtiğini ifade ederek, "Basketbol çok faydalı bir spor. Burada öğrendiğimiz tekniklerle her yerde bu oyunu oynayabiliyoruz. Zamanımızı en iyi biçimde değerlendirip çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.
Antrenör Yalçın Sevim ise Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını devam ettirdiklerini, bayan sporculara el becerisi ve top tekniği kazandırdıklarını belirtti.
(HÖ-HE-Y)

26.07.2010 17:05:55 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.