Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 14:39
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

GIDA VE ERZAK FUARI AÇILDI
07.07.2010 18:30
ÇORUM (İHA) - Çorum EXPO TR 83 Fuarcılık Merkezi tarafından düzenlenen "Gıda ve Erzak Fuarı" törenle açıldı. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ve KOSGEB'in katkıları ile düzenlenen fuara çeşitli illerden yerli ve yabancı 90 firmanın katılıyor.
Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi'ndeki Gıda ve Erzak Fuarı açılış törenine Vali Nurullah Çakır, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Eyüp Bölük, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, bazı daire müdürleri, festival için şehir dışında ve yurt dışından gelen kültürel ekipler ile davetliler katıldı.
EXPO TR83 Fuarcılık A.Ş. yetkilileri, fuarlar zinciri ile Çorum'un bu sektörden hak ettiği payı alacağını belirttiler. Yetkililer, yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katıldığı fuaroa stant satışının yapıldığını belirterek, fuarla üretici, toptancı ve tüketicileri buluşturduklarını belirttiler.
Fuarın açılış kurdelesini Vali Nurullah Çakır ve protokol üyeleri birlikte kesti. Açılışın ardından protokol üyeleri ve davetliler fuardaki standakları tek tek gezerek incelediler. Gıda ve Erzak Fuarı 11 Temmuz 2010 tarihine kadar açık kalacak.
(MMY-BÖ-OK-Y)
07.07.2010 18:30:11 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.