Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 13:33
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

GÜL-DER VE GÜL FM'İN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLADI
29.06.2010 16:34
GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te, Gül Eğitim Sağlık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜLDER) ve Gül Radyo ortaklaşa kan bağışı kampanyası demokrasi meydanında başladı.
Gül Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Paksoy, Gaziantep Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökhan Özboz ve GÜLDER Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kan bağışı kampanyasına katılan GÜLDER Başkanı Murat Şahin, kan bağışı kampanyasının iki gün süreceğini ifade etti.
Kızılay'ın, "Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor" sloganının kendilerini etkilediği için böyle bir projeye imza attıklarını belirten Şahin, dernek olarak gayelerinin maddi imkanı yeterli olmayan çocuklara OKS ve diğer kurslarda yardımcı olmak olduğunu söyledi.
"Biz birbirimiz için varız" diyen GÜLDER Başkanı Murat Şahin, "Yaptığımız bütün çalışmalarda diyagram insan olduğumuzu gösterebilmek adına, öğrencilerimize yardımlarımızla tanınıyorduk. Bu seferde hasta insanlara, biz birbirimiz için varız dedik ve bu kampanyayı başlattık. Dün amacımıza ulaştık. Bundan sonra da vatandaşlarımızın bu kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz" dedi.
Gaziantep Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökhan Özboz, GÜL-DER yöneticilerine teşekkür ederek, kampanya süresince hedeflerinin 300 ünite kan bağışı toplamak olduğunu kaydetti.
Kan bağışında bulunan vatandaşlar ise, kampanyayı radyodan duyduklarını, bir insanın canını kurtarmak adına böyle bir organizasyonda yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.
Kampanya dahilinde bölge illerinden gelen öğrenciler GÜLDER Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
(HÖ-HE-Y)

29.06.2010 16:33:37 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.