Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 16:37
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

GÜMÜŞHANE - AK PARTİ GÜMÜŞHANE KADIN KOLLARI REFERANDUM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
06.09.2010 10:08
GÜMÜŞHANE (İHA) - AK Parti Gümüşhane İl Kadın Kolları üyeleri 12 Eylül tarihinde yapılacak referandum çalışmaları öncesinde ev ev dolaşıp anayasa maddelerini vatandaşlara anlatıyor.
Düzenledikleri mahalle toplantılarında kadın haklarında yapılan devrim niteliğindeki düzenlemeleri anlatan kadın kolları başkanı ve teşkilatı çalışmalarını büyük bir gayret ve özveri ile sürdürüyorlar.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut, Anayasa değişikliği ile kadınlara pozitif ayrımcılığın önünün açılacağını, kadınlar, çocuklar, özürlüler, yaşlılar, şehitler, dul ve yetimler ile gazilerin haklarının korunması yönünde alınacak ilave tüm düzenlemelerin “eşitlik” ilkesine aykırı olmadığı, anayasayla güvence altına alınacağını söyledi.
Çocukların her türlü istismar ve şiddete karşı korunmasının da Anayasanın teminatı olacağına değinen Karabulut, “Çağdaş, müreffeh, özgüvenli, güçlü bireyler olarak ekonomik, sosyal, ve siyasal hayatta yerlerini alabilmeleri, 7,5 yılda elde ettiğimiz kazanımların daha da artması ve güçlenmesi için, 12 Eylül Halk oylamasında ‘evet’ demeliyiz. 12 Eylül’de annelerin akıttığı gözyaşının hesabını sorabilmek için, tüm kadınlar ‘evet’ demeliyiz. 13 Eylül’de toplum olarak daha özgür bir ortamda Kadın Haklarından özgürce bahsedebilmek için ‘evet’ demeliyiz” dedi.
(RE-ÖS-Y)
06.09.2010 10:04 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.