Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 12:07
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

GÜVERCİNLERİN SU KAVGASI
15.08.2010 14:45
ADANA (İHA) - Adana'da hava sıcaklığının 42 dereceye kadar yükselmesiyle sıcaktan bunalan güvercinler su içmek için birbiriyle kavga etti.
Türkiye'yi Ağustos ayının başından itibaren etkisi altına alan bunaltıcı sıcaklar devam ediyor. Sıcakları en fazla hisseden illerin başında da Adana geliyor. Hava sıcaklığının 42 dereceye, nemin ise yüzde 50'nin üzerine çıkması insanları olduğu kadar kuşları da olumus etkiliyor.
Atatürk Parkı'nda sıcaktan etkilenen güvercinler, açık bırakılan hortumdan akan suyu içmek için birbiriyle kavga etti. Hortumdan kaldırıma akan suyu içebilmek için birbiriyle mücadele eden güvercinler zaman zaman su içmek için gelen başka güvercinlerle kavga etti.
Vatandaşların hortumla üzerlerine su sıkarak serinletmeye çalıştığı güvercinler, suyun altına girebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Güvercinlerin yanı sıra Atatürk Parkı'na gelen vatandaşlar da ağaç gölgesinde şekerleme yaparak sıcağın etkisinden kurtulmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar ise parkta bulunan çeşmede başlarını yıkayarak serinlemeyi tercih etti.
(FK-CMH-Y)
15.08.2010 14:44:09 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.