Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 22:06
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

HAYVANAT BAHÇESİ RAMAZAN AYINA RAĞMEN ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR
25.08.2010 13:32
GAZİANTEP (İHA) - Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın da 4. büyük hayvanat bahçesi konumunda bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Ramazan ayı ve sıcak havaya rağmen ziyaretçi akınına uğruyor.
Hayvanat Bahçesi Halkla İlişkiler Müdürü Özgül Yazıcı, hayvanat bahçesini geçen yıl 870 bin kişinin ziyaret ettiğini, bu yıl ise 1,5 milyon ziyaretçi hedeflediklerini belirtti. Yazıcı, gerek Gaziantep gerekse çevre il ve ilçeler başta olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinden, Orta Doğu ülkelerinden, Avrupa ülkelerinden ve özellikle kardeş şehir Halep'ten birçok ziyaretçinin hayvanat bahçesini görmeye geldiğini kaydetti.
Özellikle yaz döneminde öğrencilerin bahçeyi ziyaret ettiğini ifade eden Yazıcı, "Bu aylarda Almanya'dan, Fransa'dan ve Hollanda'dan gurbetçilerimiz geliyor. Gün ortasında aşırı sıcak olduğu için ziyaretçilerimiz günün serin olduğu saatlerde bahçeye geliyorlar" dedi.
Yazıcı, ziyaretçilerin rahat bir şekilde zaman geçirmelerini sağlamak için hayvanat bahçesi içerisinde oluşturulan çocuk oyun alanlarının da büyük ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.
(HÖ-HE-Y)

25.08.2010 13:32:36 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.