Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 22:17
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

HEPAR GENEL BAŞKANI İSKENDERUN'DA
13.08.2010 16:05
HATAY (İHA) - Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 12 Eylül'deki referandumda "hayır" diyeceklerini, sloganlarının ise, "Ne Şam'ın şekeri ne de bunların paketi, tamamına hayır" olduğunu söyledi.
Pamukoğlu, partisinin yarın İskenderun'da yapacağı mitinge katılmak üzere geldiği ilçede düzenlediği basın toplantısında, iktidar partisini ülkeyi yönetememekle, muhalefeti de görevini yapamamakla eleştirdi. AK Parti'nin ilk seçimde gideceğini ileri süren Pamukoğlu, terörle mücadelede siyasi iradeyi gösteremediğini belirttiği hükümetin açılım politikaları yüzünden, Türkiye'nin bazı yerlerinde ayaklanma provaları yapıldığını savundu.
Pamukoğlu, 12 Eylül'deki referandumda "hayır" diyeceklerini, sloganlarının "Ne Şam'ın şekeri ne de bunların paketi, tamamına hayır" olduğunu ifade etti.
Referandum mitinglerini 5 Eylül'de İstanbul'da tamamlayacaklarını bildiren Pamukoğlu, "Herkes konuşuyor. Ama bu ülkenin kaynakları nasıl talan edildi? Türkiye nasıl kan gölü haline getirildi? Asıl mesele bu ama konuşmalara bakın tam bir orta oyunu" dedi.
Bir soru üzerine Pamukoğlu, terör örgütünün yaptığı işlerle hedefine ulaşmadığını söylemenin mümkün olmadığını, federasyonun konuşulması, ülkenin bazı kentlerinde yapıldığını savunduğu ayaklanma girişimlerinde bulunulmasının da bunun göstergesi olduğunu söyleyerek, "Bir mücadele 26 yıldır devam ediyorsa, bunun kazananı veya kaybedeni yoktur. Biz yılanı ezemedik, ne başını, ne belini, ne kuyruğunu. Dış siyaset fiyasko, istihbarat kötü, örgütlenme uygun değil. Sonuç sıfır" diye konuştu.
Toplantının ardından Kaptan Paşa Camii'nde cuma namazı kılan Pamukoğlu, daha sonra partisinin ilçe başkanlığı ile Belediye Başkanı Yusuf Civelek'i ziyaret etti.
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yarın İskenderun Anıt Alanı'nda partisince düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.
(AS-GS-Y)
13.08.2010 16:05:19 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.