Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 15:10
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

İHLAS KOLEJİ SBS'DE BAŞARIYA DOYMUYOR
03.08.2010 15:11
İSTANBUL (İHA) - İlköğretim 6. ve 7. sınıfların katıldığı SBS sonuçlarına göre, iki İhlas Koleji öğrencisi "500" tam puan aldı.
İlköğretim 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen SBS sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri Ertuğrul Gazi Sarı ve Buse Dilara Çolakoğlu sınavda bütün soruları doğru cevaplayarak "500" tam puan aldılar.
MEB'in sonuçları açıklamasıyla birlikte Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri Ertuğrul Gazi Sarı ve Buse Dilara Çolakoğlu tam puan almanın sevincini öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. Tam puanı beklediğini belirten Ertuğrul Gazi Sarı, okulunda öğretmenleriyle yapmış olduğu çalışmalarla bu sonucu hak ettiğini söyledi. Sarı, "Öğretmenlerimle yıl içinde yapmış olduğumuz çalışmalarla bu sınava hazırlandım. Eksik gördüğümüz yerler üzerinde tekrar yaparak sınava eksiksiz girdim"
dedi.
İhlas Koleji'nin bir diğer gururu Buse Dilara Çolakoğlu da sınav sonuçlarının erken açıklanmasıyla büyük bir sürpriz yaşadığını belirterek şöyle konuştu: "Benimle sürekli ilgilenen öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışarak sınava hazırlandım. Okulumun hazırlamış olduğu program sınavda tam puan almamda büyük pay sahibi oldu. Bütün çalışmalarımda bana destek olan aileme teşekkür ediyorum."
Alınan başarılarla ilgili bir açıklama yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, "2007 ve 2008 yıllarında iki öğrencimiz OKS ve Özel Okullar sınavında Türkiye birincisi olurken 2010 yılında 6, 7 ve 8. sınıflar için düzenlenen SBS sınavında da öğrencilerimiz tam puan çıkardı. Bu başarılar İhlas Koleji ailesinin başarısıdır" dedi.
2010 LYS yabancı dil bölümünde de bir İhlas Koleji öğrencisinin bütün soruları doğru cevapladığına değinen Koç, İhlas Koleji eğitim kadrosunun başarısının yadsınamayacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Okulunu ve öğrencilerini seven, en değerli meslek olan öğretmenliğe gönülden bağlı arkadaşlarımızla, çocuklarının geleceğini düşünen velilerimizle ülkemizin geleceğine değerli beyefendi ve hanımefendiler yetiştiriyoruz."
Koç, İhlas Kolejinde eğitimin temel şartının sevgi olduğunu sözlerine ekledi.
(HO-HO-Y)
03.08.2010 15:11:03 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.