Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 18:08
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

İNŞAAT İSKELESİNİN HALATI KOPTU: 1 İŞÇİ ÖLDÜ
28.07.2010 10:25
ANTALYA (İHA) - Antalya'da, bir inşaatta izolasyon çalışması yapıldığı sırada 18'inci kattan iskele ve halat yardımıyla 13'üncü kata indirilmek istenen 3 işçiden biri, halatın kopmasıyla düşerek hayatını kaybetti. İskele üzerinde havada asılı kalan iki işçi de 45 dakika kurtarılmayı bekledi.
Olay, Antalya'nın Fener Mahallesi'nde bir inşaatta meydana geldi. İzolasyon çalışması yapıldığı sırada 18'inci kattan 3 işçi iskele ve halat yardımıyla 13'üncü kata indirilmek istendi. Bu sırada iskeleyi tutan halat koptu. İskele üzerinde bulunan işçilerden Emrah Evis, 13'üncü kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti. İskele üzerindeki Zeki Evis ve Hakan Pektaş da havada asılı kaldı.
ARKADAŞLARI İTFAİYECİLERE SALDIRMAYA KALKTI
Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, 13'üncü katta havada asılı kalan işçileri 45 dakika sonra ancak kurtardı. İnşaat işçilerinin arkadaşları ise itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasında yetersiz kaldığını iddia ederek itfaiye ekibine saldırmaya kalktı. Olay, polisin müdahalesiyle önlendi. 45 dakika boyunca havada asılı kalan iki işçiden biri aşağıya iner inmez kendisini görüntüleyen habercilere saldırdı. Haberciler ve kurtarılan işçi arasında kısa süreli arbede yaşandı.
Polis olayı kontrol altına aldı.
(SE-SK-HO-Y)

28.07.2010 10:25:03 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.