Son Haberler
09.02.2012 Perşembe 04:00
USD 1,7470 EUR 2,3130 EUR/USD 1,3240 IMKB100   61178/%0,00
ISTANBUL Perşembe: -2°C/1°CCuma: -2°C/1°CCumartesi: -3°C/2°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

Irak'ta şiddet: 4 ölü
Irak'ın başkenti Bağdat ile Musul kentinde bugün meydana gelen şiddet olaylarında 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. 13.03.2010 19:44

AA - Asvat El Irak haber ajansının bir güvenlik kaynağına dayanarak verdiği habere göre, Bağdat'ın güneyinde, El Dora bölgesindeki El Mekanik semtinde yol kenarına yerleştirilmiş bombayla düzenlenen saldırıda 5 sivil yaralandı.

Patlamada bölgedeki dükkanlarda hasar meydana geldiğini belirten güvenlik kaynağı, yaralıların yakındaki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıklarını kaydetti.

Haber ajansı ayrıca, Musul kentinde yine bugün meydana gelen iki ayrı olayda 4 kişinin öldüğünü duyurdu.

Ajansa açıklamada bulunan bir güvenlik kaynağı, Musul'un Telafer bölgesine bağlı Rubaiye'nin Be'r Akla köyünde bir araca patlayıcı yerleştirmeye çalışan 3 silahlı kişinin, bombanın infilak etmesi sonucu öldüğünü belirtti. Güvenlik kaynağı, patlamada ölen kişilerin Musul kentinde bombalı saldırı düzenlemek istediklerinin belirlendiğini söyledi.

Ajansa açıklamada bulunan diğer bir güvenlik kaynağı da yine Musul kentinde düzenlenen bir silahlı saldırıda bir kişinin öldüğünü bildirdi.

Güvenlik kaynağı, bu saldırıda bir sivilin Musul'un batısındaki El Harmat bölgesinde evinin önünde kimliği bilinmeyen kişilerce açılan ateşte öldüğünü kaydetti.

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.

Share on Facebook