Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 21:56
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

İZMİR - TRAVMA VE KIRIK TEDAVİSİ EĞİTİMİ SONA ERDİ
29.06.2010 11:26
İZMİR (İHA) - İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1. Ortopedi Kliniği Şefi Prof. Dr. Haluk Ağuş tarafından Ao Travma Kırık Tedavisinde Temel Prensipler konulu eğitim toplantısı Hilton Oteli'nde gerçekleşti.
AO Travma Türkiye temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak ortopedist asistanları ve uzmanlarına yönelik olarak düzenlenen eğitimde konuşma yapan İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1. Ortopedi Kliniği Şefi Prof. Dr. Haluk Ağuş; “Amerika ve Avrupa ülkelerinde ortopedi asistanları ve uzmanlarının travma olgularını tedavi edebilmesi için bu eğitimlere katılımı zorunludur. Bizim ülkemizde ise henüz böyle bir zorunluluk bulunmuyor. Fakat bizler, meslektaşlarımıza katkıda bulunmak ve bu alandaki son gelişmeleri duyurmak açısından üç yıldır yoğun ilgiyle karşılaştığımız bu eğitim toplantılarını düzenliyoruz. AO, travma konusunda dünyada en fazla araştırma ve inceleme yapan bir kuruluş. Bu kuruluşun elde ettiği sonuçlar ortopedistler açısından çok büyük önem taşımakta” dedi.
AO'nun açtığı kurslara katılarak mezun olmuş üst düzey ortopedi uzmanlarından oluşan Türkiye temsilciliği bünyesinde yaklaşık 80 ortopedist bulunuyor. Her yıl Ankara'da düzenlenen kurs haricinde, yurtiçinde değişik illerde gezici kurslar da açılıyor.
(AH)
29.06.2010 11:22 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.