Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 17:32
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

KAÇAK AŞIKLAR YEDİ AY SONRA ORTAYA ÇIKTI
15.07.2010 14:29
MANİSA (İHA) - Selendi ilçesine bağlı Çamköyü'nde yedi ay öce kayıplara karışan 16 yaşındaki Emine G., sevdiği genç ve evliliklerini belgeleyen nikah cüzdanıyla ortaya çıktı.
Çamköy'de yaklaşık yedi ay önce Yüksel A. tarafından kaçırıldığı iddia edilen 16 yaşındaki Emine G. sonunda ortaya çıktı. Kayıp olduğu dönemde ailesinin ihbarı üzerine her yerde aranan hatta televizyon programlarına konu olan Emine G.'nin, ailesinin iddia ettiği gibi kendinden 14 yaş büyük Yüksel A. (30) ile birlikte olduğu anlaşıldı. Evi terk ettikten sonra Yüksel A. ile birlikte yaşamaya başlayan Emine G., sevdiği gençle birlikte resmi nikah kıymak üzere memleketine geri dönerek savcılığa teslim oldu.
Genç kız kendi rızasıyla kaçtığını ve 5 aylık hamile olduğunu ifade etmesi üzerine Yüksel A. serbest bırakıldı.
Emine G., 4 Haziran 2010 tarihinde Selendi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne (Aile Mahkemesi Sıfatıyla) dava açarak anne ve babası tarafından istemediği birisi ile evlendirilmek istenince aralarında daha önceden gönül ilişkisi bulunan Yüksel A.'ya kendi rızası ile kaçtığını belirtti. Emine G., 6- 7 aydır birlikte yaşadıklarını ifade ederek evlenmesine izin verilmesini istedi. 7 Temmuz 2010 tarihinde yapılan karar duruşmasında Selendi Asliye Hukuk Mahkemesi Emine G.'nin talebini haklı bularak evlenmelerine izin
verdi. Yüksel A. ve Emine G. çiftinin resmi nikahlarını Muhtar Dursun Erol Gök kıydı.
Anne olmaya hazırlanan Emine G., Yüksel A.'ya severek kaçtığını, yaşlarının evliliklerine engel olmadığını, evlendikleri için de çok mutlu olduğunu belirtti. Evlilik cüzdanlarına kavuşan gençler daha sonra akrabalarıyla birlikte Selendi'ye bağlı Çamköy'e geri döndü.
(AÇ-ÖA-HO-Y)
15.07.2010 14:28:49 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.