Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 21:00
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

KATİL ZANLISI POLİSTEN KAÇARKEN AYAĞINI KARDI
23.07.2010 12:01
ADANA (İHA) - Adana'da motosikletle babalarına çarptığı için 19 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Abdullah Özder'i kaçırdıktan sonra işkence ederek öldürdüğü iddiasıyla aranan 39 yaşındaki Fadıl Bahadır G., İstanbul'da yakalandı. Vücudundaki tüm kemikler kırılarak öldürülen Özder'n katil zanlısı, polise yakalanmamak için 3'üncü kattan atlayınca sağ ayağını kırdı.
Karşıyaka Endüstri Meslek Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi Abdullah Özder, Mayıs ayında Levent Mahallesi Levent Caddesi üzerinde motosikletiyle 83 yaşındaki Necmettin G.'ye çarptı. Yaşlı adam hafif yaralandığı kaza sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altın alınırken, yakınları Özder'den davacı olmadıklarını söyledi. Yaşlı adam Haziran ayında yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılınca iddialara göre çocukları, olayın sorumlusu olarak lise öğrencisi Özder'i gördü.
Mobilyacılar sitesinde staj yapan Özder, ustasının verdiği bir işi yapmak için bisikletiyle giderken arkadan gelen bir araç önünü keserek, zorla aracın içine bindirdi. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen polis, verilen plakadan aracın ruhsat sahibine ulaştı. Aracı, bacanağından ödünç alan Bekir G.'nin (32) kullandığı belirlendi. Avukatı ile birlikte polise teslim olan Bekir G., çelişkili ifadeler verirken, ağabeyi Ramazan G.' de (46) gözaltın alındı.
Adam kaçırma iddialarını kabul etmeyen Ramazan ve Bekir G. Adlı kardeşleri "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlılar tutuklanmak talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlılar mahkemede ifade verirken, Abdullah Özder'in cesedi Camili Köyü yakınlarında boş bir tarlada bulundu. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine konulurken, Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılarak otopsi yapılan Özder'in işkenceyle öldürüldüğü belirlendi. Dili kesilen ve vücudundaki kemikleri tek tek
kırılan Özder'in boğazında ve vücudunun değişik yerlerinde kesici alet izine rastlandı.
Olayın 3'üncü zanlısı olarak aranan Fadıl Bahadır G.'nin İstanbul'da saklandığını belirleyen Adana Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, harekete geçti. Okmeydanı'nda bir evde saklanan Bahadır G., polisin geldiğini görünce 3'üncü kattan atladı. Sağ ayağı kırılan Bahadır G., yaralı halde kaçmaya çalışırken yakalanarak Adana'ya getirildi. Suçlamaları kabul etmeyen zanrlı, adliyeye sevk edildi.
(FK-ÖK-Y)
23.07.2010 12:01:15 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.